Apartmanok STEFIZA

 
Crveni Vrh - Umag  
From 16519,48-32767,23 Ft -tól személyenként
Ár fő/nap: 11012.99 Ft
Érkezés:
Távozás:
Vendég:
  • Felnőttek(18+)
  • Gyerekek(12-18)
  • Gyerekek (3-11)
  • Kisbabák(0-2)
OK
Kevesebb mint 2 perc alatt elvégezhető a foglalás
FOGLALJON ÉS TAKARÍTSON MEG
A szállás lefoglalása esetén XXX EUR értékű ajándék kuponra szerez jogosultságot .
Add hozzá a választásomhoz
  • Share
Fizetési feltételek

Válassza ki a fizetési módot és az adott szállásra vonatkozó fizetési ütemezést.

      Megtekintés térképen Megtekintés térképen
      [paragrafStart take="random"][start]

      A már itt megszállt vendégeink véleményei alapján, ez a szállás magas pontszámot kapott: {OBJECT-GRADE} a legmagasabban adható max. 5 pontból.

      [end][start]

      A már itt megszállt vendégeink értékelése alapján ez a szállás magas pontszámot kapott: {OBJECT-GRADE} a maximálisan adható 5 pontból. Ez a pontszám azért lényeges, mert a vendégek értékelik a szállás elhelyezkedését, kényelmességét, tisztaságát és a tulajdonos elérhetőségét is.

      [end][start]

      A szállás az értékelése során a következő pontszámot kapta: {OBJECT-GRADE}, ami nagyon lényeges információ, mivel a pontszámokat valódi vendégek adták, akik valóban megszálltak már az üdülőházban. Ezt Ön is leellenőrizheti, ha megtekinti a vendégek hozzászólásait, melyek megtalálhatóak a honlapunkon.

      [end][start]

      Minden egyes vendég az üdülőházban való tartózkodását követően véleményezheti és pontszámmal értékelheti a szállást, több szempont szerint. A maximálisan adható 5 pontból ez az üdülőház magas pontszámot kapott: {OBJECT-GRADE} , ami igazolja azt, hogy a már itt megszállt vendégeink elégedettek voltak a szállással.

      [end][start]

      A szálláson való tartózkodást követően minden vendégnek lehetősége van véleményezni a szállást több szempont szerint, és így közvetetten ajánlást készíteni arról a jövőbeli vendégek számára. Ezen kívül vendégeink több szempont szerint, pontszámmal is értékelik a szállást, a maximálisan adható ponszám 5, ennek a szállásnak a teljes pontszáma pedig {OBJECT-GRADE} , ami bizonyítja a szállás magas minőségét.

      [end][start]

      Nagyon fontos megjegyezni, hogy az üdülőházra és a szállásadóra leadott értékelések valódi értékelések, melyeket azok a vendégek adtak, akik a szálláson már megszálltak. A szállás kapott pontszáma: {OBJECT-GRADE} a maximálisan adható 5 pontból, ami mindenképpen pozitív ajánlást jelent arra nézve, hogy lefoglalja ezt a szállást.

      [end][start]

      A vendégeink által leadott értékelések alapján ez az üdülőház a következő pontszámot kapta: {OBJECT-GRADE} , a maximálisan adható 5 pontból, melyet vendégeink adhatnak az adott szállásra, ahol megszálltak. Vendégeink a szállással kapcsolatos tapasztalatukról pontszámos és szöveges értékelést is készíthetnek, mely által kifejezhetik megelégedettségük fokát a szállás minőségével és a szállásadó személyével kapcsolatban.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      A szállás legfontosabb jellemzője, hogy van {OBJECT-POOL}, amelyben felfrissülhet a forró, nyári napok során. Kapcsolódjon ki a napozóágyon heverve, a napernyő alatt, és élvezze a jól megérdemelt pihenést.

      [end][start]

      Az üdülőház fontos jellemzője a {OBJECT-POOL}, mely olyan luxust nyújt Önnek, melyben nem lehet része a mindennapok során. Élvezze üdülőházának privát belső terét, messze a városi nyüzsgéstől, az Önt körülvevő csendet és nyugalmat, kapcsolódjon ki a nyugágyakon heverve a medence mellett, és használja ki az alkalmat arra is, hogy végre befejezze azt a könyvet, melynek elolvasását már évek óta halogatja.

      [end][start]

      A {OBJECT-POOL} mindenképpen egy olyan jellemzője a szállásnak, ami miatt vendégeink szívesen üdülnek ebben a házban. A medencében való fürdés mellett használja ki üdülését arra is, hogy úszhason a gyönyörű, türkizkék tengerben, míg az estéket pedig kellemes társaságban töltheti a medence körül.

      [end][start]

      Fantasztikus pihenés, melyről korábban csak álmodhatott, amit ez az üdülőház és a hozzá tartozó, gyönyörű {OBJECT-POOL} medence nyújt Önnek. Nyerje vissza lelki egyensúlyát a medence körüli napozóágyakon pihenve, élvezve a kabócák zenéjét, miközben lágy szellő simogatja.

      [end][start]

      Lehetőség arra, hogy természeti környezetben pihenjen, messze a város nyüzsgésétől és bármiféle stressztől, ez az, amit ez a szállás nyújt Önnek, melynek fő jellemzője a hozzá tartozó {OBJECT-POOL}. Töltse idejét a napozóágyakon napozással és a medencében fürdéssel, ha pedig másfajta felfrissülésre vágyik, akkor menjen el a legközelebbi strandra, és élvezze a pihenést a tenger és a fenyők illatában.

      [end][start]

      Ennek az üdülőháznak a legfontosabb jellemzője mindenképpen a {OBJECT-POOL}, melynek révén felejthetetlen pillanatokat élhet át. Napközben fürödjön vagy pihenjen a napozóágyakon a medence mellett, szállásának privát terében, miközben azt a természet veszi körül. Vegyen részt romantikus vacsorákon, frissitő italt vagy koktélt kortyolgatva a friss levegőn, a medence mellett.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Ha szeret grillezni, akkor készítsen ízletes ételt {OBJECT-BBQ}. Ajánljuk, hogy próbálja ki a halakat, melyeket a helyi boltokban vagy a halpiacon tud megvásárolni.

      [end][start]

      A szálláshelyen található {OBJECT-BBQ} segítségével remekül kiegészíthető bármelyik étkezés. Az autentikus mediterrán hangulat átéléséhez javasoljuk, hogy készítsen maguknak halat, a legfinomabb halételek receptjét pedig kérdezze meg a háziaktól.

      [end][start]

      A szálláson található: {OBJECT-BBQ}. Ha sosem használt még grillt, akkor most kipróbálhatja, és olyan finom ételeket készíthet rajta, amivel mind Önmagát, mind pedig szeretteit elkápráztathatja. Egy hasznos tanáccsal is ellátjuk Önt: mielőtt a halat rátenné a grillrácsra, jól forrósítsa fel azt, hogy a hal a sütés során nehogy hozzáragadjon.

      [end][start]

      Készítsen ínycsiklandó grillételeket, hiszen ezen a szálláson a vendégek számára elérhető eszköz a {OBJECT-BBQ}, melynek segítségével nagyon ízletes ételek készíthetőek. Javasoljuk, hogy vásároljon friss, tengeri halat, és készítse el azt mediterrán módon: sózza meg, szórja meg egy kis petrezselyemzölddel, és a sütés során kenegesse olívaolajba mártott rozmaring ágacskával.

      [end][start]

      A {OBJECT-BBQ}, mely az üdülőház területén található, lehetőséget ad Önnek arra, hogy egyedi, mediterrán kulináris élvezetnek legyen része a szeretteivel együtt, ha elkészíti a következő, hagyományos ételt: a grillrácson sült halat. Halat vásárolhat a helyi halpiacon, a nagyobb üzletekben vagy közvetlenül a halászoktól is. Javasoljuk, hogy ún. kék halat vegyen, mint amilyen például a szardella vagy makréla.

      [end][start]

      Ennek a szállásnak az egyik előnye mindenképpen a {OBJECT-BBQ}, amelynek segítségével kipróbálhatja a grillrácson sütést, és ízletes ételeket készíthet. A grillételek készítéséhez használhat brikettet vagy szenet, és annak érdekében, hogy a hal vagy a hús le ne ragadjon, jól forrósítsa fel a rácsot, és vigyázzon rá, hogy a parázs hőfoka egyenletesen forró legyen.

      [end][start]

      Próbálja ki a grillezést, mivel az üdülőházhoz tartozik {OBJECT-BBQ}. Tudta-e, hogy a hal 3-szor úszik? A tengerben, az olajban és végül borban. Így hát egy percig se tétovázzon, hanem készítsen ízletes grillrácson sült halat, amikor megsült, öntse le olívaolajjal, és az étkezés végén öblítse le egy pohár helyi borral.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Az épület {OBJECT-CENTERDISTANCE} található Crveni Vrh, központjától és {OBJECT-SEADISTANCE} a tengertől.

      [end][start]

      A távolság a következő desztináció központjától: Crveni Vrh a szállásig {OBJECT-CENTERDISTANCE}, a tengerpartig pedig {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Nagyon fontos megemlíteni, hogy ez a szállás {OBJECT-CENTERDISTANCE} távolságra található a következő település központjától Crveni Vrh. A tengerpart távolsága {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Amennyiben fürödni szeretne a tengerben, a tengertől való távolság {OBJECT-SEADISTANCE}, ha pedig Crveni Vrh desztinációtól való távolságra kíváncsi, a központ távolsága {OBJECT-CENTERDISTANCE}.

      [end][start]

      Megvacsorázhat Crveni Vrh központjában is, melynek a szállástól való távolsága: {OBJECT-CENTERDISTANCE} vagy pedig a tengerparton sétálva, melynek a szállástól való távolsága: {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      A közelben lévő strand, ahol fürdeni lehet: {OBJECT-BEACHTYPE} (a strand típusa); {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Javasoljuk, főleg ha egész napos strandolást tervez, hogy vigyen magával vizet vagy gyümölcslevet, napszemüveget vagy kalapot és napolajat.

      [end][start]

      A távolság a szállás és a tengerpart között: {OBJECT-BEACHDISTANCE}, napozhat és fürödhet a strandon, mely {OBJECT-BEACHTYPE}. A zavartalan pihenés érdekében ne felejtsen el töröközőt, napszemüveget, naptejet és vizet vagy valamely egyéb frissítő italt hozni magával a strandra.

      [end][start]

      Pihenjen a tengerparton, mely {OBJECT-BEACHTYPE}, és a szállástól való távolsága: {OBJECT-BEACHDISTANCE}. A strandon kapcsolódjon ki a hullámok zúgását hallgatva, a fenyőerdő illatában.

      [end][start]

      A strand típusa, ahol fürödhetnek és napozhatnak: {OBJECT-BEACHTYPE}, melynek távolsága a szállástól: {OBJECT-BEACHDISTANCE}. A strandra feltétlenül hozzon magával törölközőt, naptejet, esetleg napernyőt, és ha hosszabb tartózkodást tervez a tengerparton, akkor hozzon magának valamilyen frissítő italt, és valami könnyű ételt is, például valamilyen szezonális gyümölcsöt.

      [end][start]

      A távolság a szállástól a tengerpartig: {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a strand típusa{OBJECT-BEACHTYPE}. A strandon élvezze a tenger adta örömöket, a kristálytiszta vizet és a friss levegőt.

      [end][start]

      Az üdülőházban tartózkodása idején kimehet a strandra is, melynek típusa: {OBJECT-BEACHTYPE}, és melynek távolsága a szállástól: {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Felejtse el a mindennapokat és a stresszet, pihenjen, miközben a napsugarak simogatják, és frissüljön fel a tengerben.

      [end][start]

      A {OBJECT-BEACHTYPE} strand távolsága a szállástól {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Töltse idejét a kristálytiszta tengerben úszva, és a fenyők árnyékában pihenve, miközben a kabócák zenéjét hallgatja.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      {UNIT-ALOTMAN}Fontos! Vendégeink értékelései alapján a Smart Choice jelöléssel ellátott szállásaink a legjobb ár-értékarányú szállásaink.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} A szállás jó minőségét a "Smart Choice" jelzés is megerősíti, ami azt jelenti, hogy vendégeink megítélése szerint ez a szállás egyike a legjobb ár-érték arányt képviselő szállásoknak.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} A szállás "Smart Choice" jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy megfelel azoknak a kritériumoknak, melyek alapján a legjobb ár-érték arányt képviselő szállások egyike, mely értékelést vendégeink adták.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} A "Smart Choice" jelzés - mellyel a szállás rendelkezik - bizonyítja, hogy a már itt megszállt vendégeink értékelése szerint ez a szállás a legjobb ár-érték arányt képviselő szállások egyike.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Ha házi kedvencével indul üdülni, akkor biztosan ideális az Ön számára, hogy ez a szállás {UNIT-PETS}. A hely nevezetességeit és látnivalóit kedvencével együtt is felfedezheti.

      [end][start]

      Az üdülésre házi kedvencét is magával hozhatja, mivel ez a szállás {UNIT-PETS}. Kérdezzen rá, hogy a szállás közelében található-e elkülönített kutyás strand, ahol kedvence is felfrissülhet a forró, nyári napok során.

      [end][start]

      Üdüljön zavartalanul házi kedvence társaságában, mivel ez a szállás {UNIT-PETS}. Kedvence sétáltatását kösse össze a település és környékének felfedezésével. Biztos lehet benne, hogy ezt kedvence is nagyon fogja élvezni!

      [end][start]

      Nem szükséges azon gondolkodnia, hogy ki fog a kedvencére vigyázni, míg Ön üdül, ugyanis ez a szállás {UNIT-PETS}. Ezen a szálláson házi kedvencének elegendő helye van a mozgáshoz és a pihenéshez, ami lényeges ahhoz, hogy ő is jól érezze magát az Önnel eltöltött során.

      [end][start]

      Házi kedvence is élvezheti a friss levegőt, új helyeket fedezhet fel, és ahol engedélyezett, a tengerben is megfürödhet, mivel ez a szállás {UNIT-PETS}.

      [end][start]

      Üdülését teljessé teszi annak ténye és előnye, hogy ez a szállás {UNIT-PETS}. Hogy kedvence ne csak feküdjön egész nap, és ő is jól érezze magát, nézzen utána, hogy létezik-e kutyás strand a közelben, ahol kedvence is fürödhet a tengerben. Feltétlenül vigye el kedvencét sétálni a természetbe, és fedezzék fel együtt a környező táj minden szépségét.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="002" take="random"][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Hogy maximálisan ki tudja használni üdülését, tekintse meg a desztinációról készült képeket, a látnivalókról és programokról készült leírást, javaslatainkat a következő linken: . Üdülése során semmiképpen ne felejtse el meglátogatni Trogir történelmi városát, és a nemzeti parkokat, mint például Krkát, amelyet szárazföldről és helyi hajójárattal is megtekinthet.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Ne töltse üdülésének teljes idejét egyetlen helyen, hanem fedezze fel a környéket is, ezzel kapcsolatos javaslatainkat a következő linken tekintheti meg: . Mindenképpen látogasson el Dalmácia valamelyik történelmi városába, mint pédául Šibenikbe, Trogirba, Splitbe, Dubrovnikba, vagy induljon hajós kirándulásra valamelyik szigetre, például Bračra, Hvarra, Pašmanra, Ugljanra, Pelješacra.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Az üdülést tegye teljessé valamelyik közeli desztináció és látnivaló megtekintésével, melyekről a következő linken találhat képeket: . Induljon egynapos kirándulásra, és fürödjön a legszebb strandokon, mint például az Aranyszarv strand (Zlatni Rat) Brač-szigeten vagy a Punta Rat Brelán.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Üdülését tegye teljessé a desztináció látnivalóinak megtekintésével, amelyeket mindenképpen keressen fel, és melyekről a következő linken találhat képeket: . Az üdülés során ne felejtse el megtekinteni a Dalmácia-szerte lévő nemzeti parkok néhányát, mint pédául a Krka, a Kornati és a Mljet Nemzeti Parkot.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Üdülése idején tekintse meg a látnivalókat is, az ezekről összeállított javaslataikat a következő linken találja: . Javasoljuk, hogy a városok listáján, melyet meglátogat, míg az Isztrián üdül, feltétlenül szerepeljenek a következők: Poreč, Rovinj és Pula, melyek számos látnivalót és múltbéli esemény történetét rejtik.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Mielőtt idelátogatna, gyűjtsön össze minden információt a hely által nyújtot, elérhető szolgáltatásokról, programokról és a látnivalókról. Az ezekkel kapcsolatos javaslatainkat a következő linken találja meg: . Kóstolja meg a a környékre jellemző, tradicionális ételeket is, mint például a szarvasgomba, a speciális, helyi tészta (fuži), az isztriai pršut (szárított sonka), az aszalt füge, stb., és az étkezéseket fejezze be isztriai borokkal.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      A következő linken: megtalálja javaslatainkat, és információkat a látnivalókról és programokról a desztinációval kapcsolatban. Javasoljuk, hogy látogassa meg a világ legkisebb városát, Humot, és ahogy sokan hívják, "a földi mennyországot", a Brijuni Nemzeti Parkot.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="003" take="random"][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Itt üdülése során tekintse meg a környékről és a látnivalókról készült képeket és információkat a következő linken: , amennyiben az üdülését maximális mértékben ki szeretné használni. Javasoljuk, hogy feltétlenül keresse fel Opatija gyönyörű városát, és hogy hajózzon át valamelyik szigetre, például Krk-szigetre, Cresre vagy Rabra.

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      A maximálisan kihasznált üdülés érdekében látogasson el a Kvarner-öböl partvidékének néhány településére, és feltétlenül tekintse meg az Adria gyöngyszemét, Opatiját is. Menjen el az Učka Természeti Parkba is, amely természetes forrrásvizekben gazdag. Az érdekes úti célokról és településekről, ahová érdemes lenne ellátogatnia, és amelyeket javasolunk önnek, a következő linken találja meg az összegyűjtött információkat: .

      [end][start]

      Az úticél rövid leírása Crveni Vrh
      Üdülése során feltétlenül menjen el kirándulni néhány környékbeli helyre. A látnivalókról és kirándulási lehetőségekről összegyűjtött információkat a következő linken találja: , és javasoljuk Önnek, hogy próbáljon ki valamilyen rekreációs tevékenységet is. Vitorlást bérelhet, és áthajózhat a környező szigetekre, például Krkre vagy Cresre, illetve a kisebbek közül például Ilovikára, Suskára, Unijára, stb...

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Vendégeink véleményei alapján, ez az úticél magas pontszámot kapott: {DESTINATION-GRADE} a legmagasabban adható max. 5 pontból, ezzel is megerősítve ezen tursiztikai úticél magas minőségét.

      [end][start]

      Érdemes megemlíteni, hogy azok a vendégeink, akik ellátogattak ebbe a desztinációba, a következő, magas pontszámmal értékelték a helyet: {DESTINATION-GRADE}, a maximálisan adható 5 pontból, ami bizonyítja a turisztikai desztináció vonzerejét és magas minőségét.

      [end][start]

      Ezen turisztikai desztináció minőségét megerősíti az értékelések magas pontszáma is {DESTINATION-GRADE}, a maximálisan adható 5 pontból, melyet vendégeink adtak, a desztinációban való tartózkodásukat követően.

      [end][start]

      A desztináció vonzerejét a vendégeink által, itt tartózkodásukat követően adott értékelés pontszáma is megerősíti, mely {DESTINATION-GRADE} a maximálisan adható 5 pontból.

      [end][paragrafEnd]

      Több  Bezár 

      RUGALMAS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

      Használja ki a rugalmasságot, és foglalja le nyaralását gondtalanul a legjobb ajánlatokkal és árakkal. További információ az Általános

      Általános Szerződési Feltételek alatt
      Ár (-tól): 16519,48 Ft

      Ingyenes Internet
      Ingyenes klíma használat
      Ár (-tól): 11012,99 Ft

      Ingyenes Internet
      Ingyenes klíma használat

      Jó tudni

      Biztonsági előírások
      • Fertőtlenítés a vendégek tartózkodása között
      • Elsősegély doboz
      • Az ágynemű karbantartása a helyi önkormányzati irányelvek szerint
      • Rendelkezésre álló kézfertőtlenítőszer
      • Rendelkezésre álló arcmaszk
      • A személyzet testhőmérsékletének mérése
      • A védőfelszerelések alkalmazása és a távolság betartása
      Bankártyás fizetés lehetséges
      Visa
      Mastercard
      Maestro

      Elhelyezkedés

      A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

      Members of
      Croatian National Tourist Board
      Association of Croatian travel agencies
      Travelife - Sustainability in tourism
      Secure payment HTZ

      eu logo
      Hamag Bicro logo

      All rights reserved © 2024