Miševac (Čiovo)

Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)Miševac (Čiovo)

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Miševac (Čiovo) - vodič

Miševac je malo turističko naselje koje se smjestilo u srednjoj Dalmaciji na otoku Čiovo koji je pokretnim mostom povezan s kopnom. Idealno je mjesto za odmor obitelji s djecom i za one koji žele mir i tišinu. Ukoliko se zaželite provoda i noćnih izlazaka posjetite grad Trogir i Split. Ljubitelji povijesnih znamenitosti također mogu posjetiti Trogir i Split i uživati u njihovoj bogatoj povijesnoj baštini.

Obavezno posjetite

Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i jedna od najposjećenijih i najpopularnijih destinacija na Jadranu. Ovaj vječno mlad grad živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. Poznat je po brojnim povijesnim znamenitostima koje su svjedok njegove burne prošlosti. Posjetite i razgledajte Dioklecijanovu palaču (srce Splita), Željezna vrata, Srebrna vrata, Zlatna vrata, Mjedena vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, Peristil, samostan Sv. Ante, gradske podrume i mnoge druge povijesne spomenike.

Trogir ili kako ga mnogi nazivaju „grad muzej“ smjestio se u središtu Dalmacije. Njegova luka je omiljena destinacija za nautičare zbog dobre pozicije i prirodne zaštićenosti. Grad je poznat po svojim brojnim kulturnim spomenicima a neki od njih su: stara gradska jezgra, tvrđava Kamerlengo, kula Sv. Marka, skulptura Blaženog Ivana Orsinija, kapela Sv. Jeronima, palača Ćipiko, renesansna crkva Ivana Krstitelja, Radovanov portal, muzej i pinoteka.

Omiš je grad mediteranskog ugođaja koji se smjestio na ušću rijeke Cetine. Poznat po svojim povijesnim znamenitostima od kojih vam mi preporučujemo da razgledate: tvrđavu Mirabela, tvrđavu Fortica, župnu crkvu Sv. Mihovila, franjevački samostan, crkvu Sv. Petra, crkvu Sv. Duha, crkvu Sv. Roka, crkvu Sv. Marije, ilirsko sjemenište, gradski muzej, staro Omiško groblje, srednjovjekovnu gradsku jezgru, stup srama i staru gradsku ložu. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu se okušati na raftingu na brzacima Cetine, u slobodnom penjanju, jedrenju na dasci, plivačkom maratonu i odbojci na pijesku.

Vidi više  Zatvori 

Zanimljivosti & Atrakcije

Mjesta u okolici (Miševac (Čiovo))
Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Miševac (Čiovo)

Savršen
5
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
5
Gostoljubivi mještani
5
Plaže
5
Sigurnost
5
Turistička ponuda
5

0/1
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Gdje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17
Ostale kategorije smještaja u destinaciji Miševac (Čiovo)

Miševac (Čiovo) preporuka smještaja

* cijene za lipanj, 2020 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

Kuća - Miševac (Čiovo) Objekt Marija Od 1071 kn
 • Miševac (Čiovo),
 • Osobe: 8-12
 • Ocjena gostiju: 4,8
 • Arbanija (Čiovo),
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 4,9
 • Zadnja rezervacija prije 4 dana
 • Arbanija (Čiovo),
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 4,6
 • Zadnja rezervacija prije 4 dana
Apartman - Arbanija (Čiovo) Apartmani Ante Od 428 kn
 • Arbanija (Čiovo),
 • Osobe: 4
 • Ocjena gostiju: 4,8

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020