Slatine (Čiovo)

Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)Slatine (Čiovo)

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Slatine (Čiovo) - vodič

Slatine su malo ribarsko i turističko mjesto koje se smjestilo na predivnom otoku Čiovo koje je mostom spojeno s gradom Trogirom. Osim turizmom tu se stanovnici bave još i ribarstvom i poljoprivredom. U okolici Slatina obala je razvedena s bezbroj uvala, hridi, šljunčanih i kamenih plaža. Dok boravite u Slatinama ne propustite posjetiti Trogir i njegove kulturno povijesne spomenike koji su svjedoci njegove burne prošlosti. Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i želite istražiti nova mjesta raspitajte se lokalnim agencijama i otiđite na izlet u Split, Trogir, rafting na Cetini, otok Hvar i brojne druge destinacije.

Obavezno posjetite

Split se nalazi samo 8 km od Podstrane. Drugi po veličini je grad u Hrvatskoj i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Jadranskoj obali. Ovo je vječno mlad grad koji živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. Poznat je po brojnim povijesnim spomenicima koji svjedoče o burnoj i zanimljivoj prošlosti ovoga grada. Ljubitelji povijesti mogu razgledati Dioklecijanovu palaču (srce Splita), željezna vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, peristil, samostan Sv. Ante, gradske podrume i mnoge druge povijesne znamenitosti.

Omiš je grad mediteranskog ugođaja koji se smjestio na ušću rijeke Cetine. Pozna je po brojnim povijesnim znamenitostima kao što su tvrđava Mirabela, tvrđava Fortica, župna crkva Sv. Mihovila, franjevački samostan, crkva Sv. Petra, crkva Sv. Duha, crkva Sv. Roka, Crkva Sv. Marije, ilirsko sjemenište, gradski muzej, staro omiško groblje, srednjovjekovna gradska jezgra, stup srama i stara gradska loža. Ljubitelji sporta u ovom gradu mogu uživati u raftingu na brzacima Cetine, slobodnom penjanju, jedrenju na dasci, odbojci na pijesku i brojnim drugim aktivnostima.

Trogir je grad koji se smjestio u središtu Dalmacije . njegova luka je omiljena destinacija za nautičare zbog dobre pozicije i prirodne zasićenosti. Grad je u pravom smislu „grad muzej“ jer je bogat povijesnim spomenicima kao što su stara gradska jezgra, tvrđava Kamerlengo, kula Sv. Marka, skulptura Blaženog Ivana Orsinija, kapela Sv. Jeronima, Palača Ćipiko, renesansna crkva Sv. Ivana Krstitelja, Radovanov portal, muzej i pinakoteka.

Vidi više  Zatvori 

Zanimljivosti & Atrakcije

Mjesta u okolici (Slatine (Čiovo))
Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Slatine (Čiovo)

Sjajan
4.4
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
4.5
Sigurnost
4.8
Plaže
4.3
Turistička ponuda
4
Gostoljubivi mještani
4.5

0/29
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Gdje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Slatine (Čiovo) preporuka smještaja

* cijene za lipanj, 2021 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Slatine (Čiovo),
 • Osobe: 5-7
 • Ocjena gostiju: 4,7
Apartman - Slatine (Čiovo) Apartmani Jozo Od 378 kn
 • Slatine (Čiovo),
 • Osobe: 1-2
 • Zadnja rezervacija prije 12 dana
 • Slatine (Čiovo),
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 4,8
 • Slatine (Čiovo),
 • Osobe: 4-5
 • Ocjena gostiju: 4,8

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020