Rent a car Rijeka

Rent a car Rijeka

Lokacija preuzimanja
Lokacija vraćanja
Datum i sat preuzimanja

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

22.10.2019.
10:00
Datum i sat povratka

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

23.10.2019.
10:00
Traži

Zašto koristiti naše rent a car usluge u Rijeci

  • BESPLATNI dodatni vozač
  • BESPLATNO neograničen broj prijeđenih kilometara
  • CDW osiguranje uključeno

Rent a car poslovnice i lokacije


Rijeka - grad (dostava/preuzimanje)
Address: Milana Smokvine Tvrdog 6d
Radno vrijeme
subota-nedjelja 08:00-12:00 ponedjeljak-petak 08:00-16:00
Rijeka - zračna luka - Krk
Address: Hamec 1
Radno vrijeme
ponedjeljak-nedjelja 07:00-21:00
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Najam automobila u Rijeci

Potreban Vam je automobil u Rijeci? Unajmite svoje idealno vozilo u jednoj od naših poslovnica i uživajte u putovanju. Obiđite Hrvatsku i otkrijte sve njene skrivene ljepote. Naša flota od preko 1000 vozila, uz brojne pogodnosti zasigurno će upotpuniti Vaš odmor. Pouzdan partner i kvalitetna usluga točno su ono što Vam treba kako bi Vaše putovanje bilo bezbrižno.

Iznajmite automobil u Rijeci i obavezno posjetite!

Odlučili ste posjetiti Rijeku? Iznajmili ste automobil i želite otkriti ljepote i zanimljivosti Rijeke? U okoli Rijeke morate posjetiti nekoliko zanimljivih mjesta koja će Vas osvojiti. Sjednite u svoje iznajmljeno vozilo i posjetite Crikvenicu i Senj (poznat po buri - Senjskoj buri). Također, nemojte propustiti posjetite Novi Vinodosli, grad obitelji Frankopan i Zrinski (najutjecajnija hrvatska plemićka loza). Ukoliko volite avanturizam, sjednite u svoj iznajmljeni automobil i dovezite se do rijeke Gacke i uživajte u ribolovu i netaknutoj prirodi. Ljubiteljima planinskog ambijenta preporučamo vožnju do Fužina, poznatog planinskog gradića u Gorskom Kotaru. Sve što trebate je iznajmiti vozilo u Rijeci i krenuti na put bez brige o kilometraži. Iznajmite automobil u Rijeci uz posebne pogodnosti i provedite odmor za pamćenje u jednoj od najzanimljivijih destinacije u Hrvatskoj.

Rezervirajte smještaj ili saznajte nešto više o destinaciji RijekaMembers of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!