Rent a car Pula

Rent a car Pula

Lokacija preuzimanja
Lokacija vraćanja
Datum i sat preuzimanja

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

23.10.2019.
10:00
Datum i sat povratka

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

24.10.2019.
10:00
Traži

Zašto koristiti naše rent a car usluge u Puli

  • BESPLATNI dodatni vozač
  • BESPLATNO neograničen broj prijeđenih kilometara
  • CDW osiguranje uključeno

Rent a car poslovnice i lokacije


Pula - zračna luka
Address: Valtursko polje 210
Radno vrijeme
ponedjeljak-nedjelja 07:00-21:00
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Najam automobila u Puli

Boravite u Puli i želite istražiti okolicu grada i Istru? Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica u Puli i unajmite automobil. Garancija kvalitetne usluge brojni su zadovoljni korisnici, dugogodišnje iskustvo i bogata ponuda automobila. Iskoristite dodatne pogodnosti i povoljne cijene kako bi upotpunili svoj odmor i upoznali Hrvatsku. Odaberite automobil idealan za Vas i uživajte u bezbrižnom putovanju.

Iznajmite automobil u Puli i obavezno posjetite!

Želite otkriti ljepote Pule i okolice? Unajmite automobili u Puli brzo i jednostavno i posjetite neke od najljepših turističkih lokaliteta u Hrvatskoj. Pula će vas ostaviti bez daha svojom bogatom poviješću i očuvanim kulturnim spomenicima. Sjednite u svoje iznajmljeno vozilo i posjetite poznatu Pulski amfiteatar, Augustov hram, slavoluk Sergijevac... Za sve one željne avantura preporučamo posjet jednom od najljepših nacionalnih parkova Hrvatske, NP Brijuni. Ukoliko želite osjetite ruralnu atmosferu Istre, iznajmite automobil odmah i posjetite mala ruralna mjesta u centru Istre.

Rezervirajte smještaj ili saznajte nešto više o destinaciji PulaMembers of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!