Najem vozila Rijeka

Najem vozila Rijeka

Lokacija prevzema
Lokacija vrnitve
Datum in ura prevzema

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

16.10.2019
10:00
Datum in uravrnitve

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

17.10.2019
10:00
Išči

Zakaj koristiti naše rent a car storitve v Reko?

  • BREZPLAČNI dodatni voznik
  • BREZPLAČNO neomejeno število prevoženih kilometrov
  • CDW zavarovanje vključeno

Rent a car lokacij


Rijeka - center
Milana Smokvine Tvrdog 6d
Delovni čas
sobota-nedelja 08:00-12:00 ponedeljek-petek 08:00-16:00
Rijeka - airport - Krk
Hamec 1
Delovni čas
ponedeljek-nedelja 07:00-21:00
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid

Najem avtomobila u Reko

Iščete zanesljivo rent a car storitev v Reko? Najemite avtomobil v Reko in izkoristite vse dodatne ugodnosti, ki jih lahko nudimo v rent a car poslovalnici v Reko. Dolgoletne izkušnje, ponudba več kot 1000 vozil in posebne ugodnosti, kot je neomejena kilometrina, so garancija vrhunske storitve. Obiščite Reko in najemite svoj avtomobil ali potniški kombi, enostavno in hitro.

Najemite avtomobil v Reko in obvezno obiščite!

Ste se odločili obiskati Reko? Ste najeli avtomobil in želite odkriti lepote in zanimivosti Reke? V okolici Reke morate obiskati nekaj zanimivih mest, ki vas bodo prevzela. Usedite se v svoj najeti avto in obiščite Crikvenico in Senj (znan po burji – Senjski burji). Prav tako obiščite Novi Vinodolski, mesto družin Frankopan in Zrinski (najbolj vplivna hrvaška plemiška družina). Če imate radi avanturizem, se usedite v svoj najeti avtomobil in se odpeljite do reke Gacke in uživajte v ribolovu in nedotaknjeni naravi. Ljubiteljem planinskega ambienta priporočamo vožnjo do Fužin, znanega planinskega mesteca v Gorskem Kotarju. Vse kar morate storiti je, najeti vozilo v Reki in se podati na pot, ne da bi skrbeli o prevoženih kilometrih. Najemite avtomobil v Reki ob posebnih ugodnostih in preživite nepozaben dopust v eni izmed najbolj zanimivih destinacij na Hrvaškem.

Izvejte več o destinaciji, kjer boste najeli avtomobilMembers of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!