Affiliate FAQs

Što je to affiliate program? Adriagate Affiliate program pruža Vam mogućnost dodatne zarade od svake rezervacije koju napravi gost koji je na Adriagate stranice došao preusmjeravanjem sa Vašeg site-a. Vaš jedini zadatak je da postavite Adriagate link na svoju stranicu. Nakon preusmjeravanja svu komunikaciju s gostom preuzima korisnički servis Adriagate-a.

Tko se može uključiti u affiliate program? U affiliate program može se uključiti svaka pravna ili privatna osoba koja ima vlastitu Internet stranicu. Broj posjetitelja Vaše web stranice nije uvjet za članstvo.

Kako se mogu prijaviti u program i povezati svoju stranicu s Adriagate stranicom? Popunjavanjem pristupnice možete se prijaviti za Adriagate affiliate program. Nakon registracije u roku od 2 radna dana dobiti ćete korisničko ime i lozinku za Vaš osobni affiliate račun gdje možete generirati affiliate linkove i pratiti statistiku preusmjerenih posjetitelja. Na Adriagate stranicama odaberite banner ili tekst koji želite preuzeti na svoju stranicu. Zatim odaberite dio Adriagate stranice gdje želite preusmjeriti posjetitelja i kopirajte link u generator koji se nalazi unutar vašeg affiliate računa. Postavite generirani link u kod svoje stranice.

Kako mogu znati da li je određeni posjetitelj bookirao usluge Adriagate-a? U vašem affiliate računu možete pratiti koliko je Vaših posjetitelja došlo na naš site, koliko su upita postavili, koliko su rezervacija ostvarili i kolika je Vaša provizija.

Kolika je provizija? Provizija iznosi od 5 do 10% ukupne vrijednosti rezervacije i ovisi o ostvarenom godišnjem prometu prema sljedećoj tablici:

Ostvareni promet u EUR (godišnje)
Provizija (%)
do 5,000
5
5,001-10,000
6
10,001-20,000
7
20,001-30,000
8
30,001-50,000
9
više od 50,001
po dogovoru

Napominjemo kako gornja granica provizije nije strogo određena.

Kako ćete mi isplatiti moju proviziju? Online affiliate račun omogućava ispis obračuna na osnovu kojeg nam ispostavljate fakturu.U slučaju povećanja postotka provizije zbog povećanog prometa, razlika provizije će biti isplaćena retroaktivno u slijedećem obračunskom razdoblju zajedno sa provizijom za slijedeće obračunsko razdoblje.

Što ako imam više site-ova? Sve site-ove možete prijaviti odjednom. Od nas ćete dobiti jedan link koji možete koristiti za sve svoje stranice. Iznos ukupne provizije jednak je ukupnom prometu svih stranica.

Kako uspjeti u affiliate programu? Prije svega privucite što više posjetitelja na vlastitu stranicu. Adriagate banner postavite na vidljivo mjesto pri vrhu stranice. Osim bannera sa Adriagate site-a možete preuzeti i zanimljive tekstove o Hrvatskoj, destinacijama, znamenitostima, itd. Odaberite banner ili tekst u vizualnom i tematskom skladu s Vašom stranicom i pripazite da link vodi na odgovarajući dio Adriagate stranice.

Koliki je trošak uključenja u affiliate program? Uključenje u Adriagate affiliate program je besplatno.

Da li mogu sudjelovati u Adriagate affiliate programu ako sam već član nekog drugog affiliate programa? Adriagate ne uvjetuje nikakav ekskluzivitet vezan uz affiliate suradnju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o Adriagate affiliate programu stojimo Vam na raspolaganju na e-mail adresi: affiliate@adriagate.com

Postanite Adriagate affiliate partner!
Prijavite se još danas!
Ukoliko imate pitanja ili želite više informacija o Adriagate affiliate programu stojimo Vam na raspolaganju na e-mail adresi: affiliate@adriagate.com

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024