Ičići

Lokacija: Rivijera Opatija
IčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčićiIčići

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Ičići - vodič

Ičići je mali primorski gradić koji se smjestio na najljepšem dijelu Kvarnera, gdje se padine Učke spuštaju sve do mora. Mjesto se nalazi svega 5km od najstarije turističke destinacije Opatije i 15km od tranzitne luke Rijeka koja je ujedno i važna turistička destinacija. Zbog svog položaja ovaj gradić se vrlo brzo razvio u pravu turističku destinaciju s bogatom ponudom. A zbog bogate vegetacije i pogodne klime ovdje turistička sezona traje čitavu godinu. U Ičićima se nalazi jedna od najvećih ACI marina u Hrvatskoj. Jedna od glavnih atrakcija po kojoj je mjesto poznato je plaža Ičići, jedna je od najljepših plaža u ovome kraju i nudi razne mogućnosti zabave, a nalazi se u samom centru mjesta. Kroz mjesto prolazi poznato Lungomare, obalno šetalište koje je dugo 12km a proteže se od Voloskog do Lovrana. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u tenisu, odbojci, nogometu, badmintonu, vaterpolu, pješačenju, biciklizmu i raznim vodenim sportovima.  Ukoliko se želite upoznati s gastronomijom ovoga kraja i uživati u raznim specijalitetima posjetite restoran „Commodore“, restoran „Villa Klara“, restoran „Dopolavoro“ i restoran „Triestina“.

Obavezno posjetite

Opatija je turistička destinacija s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Njezini parkovi, osvijetljeno obalno šetalište, uređena kupališta, fontane i brojne stoljetne vile razlog su zašto se turisti iz godine u godinu vračaju. Od povijesnih znamenitosti posjetite i razgledajte crkvu Sv. Jakova, župnu crkvu Navještenja Blažene Djevice Marije, Evangeličku crkvu, crkvu Sv. Ane, župnu crkvu Sv. Marka, park Angiolina, park Sv. Jakov, Lungomare, vilu Angiolina i brojne druge spomenike kulture.

Rijeka je lučki grad koji je ujedno i središte Primorsko-Goranske županije. Simbol Rijeke je morčić-nakit koji su nosili pomorci kao zaštitu od nevolja na moru. Poznata je po svojim povijesnim znamenitostima koje svjedoče o njezinoj burnoj prošlosti. Posjetite i razgledajte palaču Municipija, crkvu Sv. Jeronima, sveučilišnu knjižnicu, muzej moderne i suvremene umjetnosti, guvernerovu palaču, pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, muzej grada Rijeke, crkvu Sv. Vida, stara vrata, palaču Komuna, gradske bedeme, palaču Modello, pravoslavnu crkvu Sv. Nikole, gradski toranj i brojne druge povijesne znamenitosti.

Pazin je grad duge povijesti i tradicije, a smješten je u samom srcu istarskog poluotoka. Od kulturnih spomenika u Pazinu razgledajte pazinski kaštel, župnu crkvu Sv. Nikole, franjevački samostan, spomen dom, staru pazinsku gimnaziju, biskupsko sjemenište i brojne druge znamenitosti. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u biciklizmu, pješačenju, slobodnom penjanju, ribolovu, jahanju i raznim ostalim aktivnostima.

Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Ičići

Sjajan
4.3
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
4.5
Sigurnost
4.5
Plaže
4
Turistička ponuda
4
Gostoljubivi mještani
4.3

 • Vrlo dobar 3.4
  Tea
  Obitelj Italy
  13.09.2013.
  Kuca je lijepa, lijepi vrt, vlasnici prijateljski, gostoljubivi.
  Uzbrdica do kuce.
1/38
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Ičići preporuka smještaja

* cijene za lipanj, 2020 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Ičići,
 • Osobe: 3-4
 • Ocjena gostiju: 4,6
 • Ičići,
 • Osobe: 1-2
 • Ičići,
 • Osobe: 4-5
 • Ocjena gostiju: 4,8
 • Zadnja rezervacija prije 19 dana
Apartman - Ičići Apartmani Elza Od 504 kn
 • Ičići,
 • Osobe: 2-3

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!