Bilo (Primošten)

Lokacija: Rivijera Šibenik
Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)Bilo (Primošten)

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Bilo (Primošten) - vodič

Bilo je malo naselje smješteno u neposrednoj blizini Primoštena. Tiho mjesto s predivnim plažama idealno je za odmor obitelji s djecom. Oni željni provoda i noćnih izlazaka do ranih jutarnjih sati mogu uživati u diskoteci „Aurora“ koja se nalazi u Primoštenu ili posjetiti kafiće i diskoklubove u 15km udaljenom Šibeniku. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u skijanju na vodi, jedrenju, vožnji padobranom, ronjenju, odbojci, tenisu, mini golfu, odbojci i brojnim drugim aktivnostima. Primošten koji se nalazi u neposrednoj blizini Bila je prvo veće naselje. To je mediteransko mjesto što se posebno vidi u njegovim uskim uličicama i zbijenim kamenim kućama u staroj jezgri mjesta. primošten krase dvije crkvice: crkva Sv. Jurja iz 1485.g. i crkva Sv. Roka iz 1680.g. ukoliko želite upoznati gastronomiju ovih krajeva posjetite restoran „Bilo“, restoran „Galija“, konobu „Torkul“ i konobu „Toni“.

Obavezno posjetite

Šibenik je najstariji samorodni Hrvatski grad na Jadranu a smjestio se na ušću rijeke Krke. Poznat je po svojim brojnim povijesnim spomenicima koji svjedoče o njegovoj burnoj i dugoj prošlosti. Posjetite i razgledajte tvrđavu Sv. Mihovila, tvrđavu Sv. Nikole, tvrđavu Sv. Ivana, tvrđavu Šubićevac, katedralu Sv. Jakova, crkvu Sv. Frane, crkvu Sv. Dominika, 4 bunara i brojne druge. Također posjetite muzej grada Šibenika, galeriju AG, galeriju Sv. Krševana i galeriju Madrigal. Osim po svojim povijesnim znamenitostima Šibenik je poznat i po ljetnim događanjima kao što su Međunarodni dječji festival, Šibenska noć, večeri dalmatinske šansone, Šibensko kulturno ljeto i druge.

Vodice su turističko središte smješteno uz more u širokom zaljevu. Ovo je grad koji se ponosi svojom tradicijom i starinom. Od povijesnih znamenitosti razgledajte crkvu od Karmela, Čorićev toranj, crkvu Sv. Ilije Proroka, crkvu Sv. Križa, župnu crkvu Sv. Križa sa zvonikom. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u odbojci na pijesku nogometu, košarci, biciklizmu, ronjenju, fitnesu u moru i brojnim drugim aktivnostima. Vodice su dobitnik odličja „turistički cvijet“ koje se odaje mjestu s posebno atraktivnom ponudom

Rogoznica je naselje i luka u istoimenoj uvali. Naselje je smješteno na poluotoku koji uvalu dijeli na istočni i zapadni dio. Naseljem dominiraju dvije srednjovjekovne crkvice: crkva Sv. Nikole i crkva bl. Ivana Trogirskog.

Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i jedna od najposjećenijih i najpopularnijih destinacija na Jadranu. Ovaj vječno mlad grad živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. Poznat je po svojim znamenitostima koje svjedoče o njegovoj burnoj i dugoj prošlosti. Posjetite i razgledajte Dioklecijanovu palaču, željezna vrata, srebrna vrata, zlatna vrata, mjedena vrata, kip Grgura Ninskoga, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, peristil, gradske podrume i brojne druge spomenike kulture.

Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Bilo (Primošten)

Savršen
5
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
5
Sigurnost
5
Plaže
5
Turistička ponuda
5
Gostoljubivi mještani
5

0/3
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Gdje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Bilo (Primošten) preporuka smještaja

* cijene za kolovoz, 2020 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Bilo (Primošten),
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 4,3
 • Zadnja rezervacija prije 1 dana
 • Bilo (Primošten),
 • Osobe: 4-5
Apartman - Bilo (Primošten) Apartmani Toni Od 557 kn
 • Bilo (Primošten),
 • Osobe: 2-3
 • Ocjena gostiju: 4,2
 • Zadnja rezervacija prije 3 dana
Apartman - Bilo (Primošten) Apartmani Ivanka Od 1017 kn
 • Bilo (Primošten),
 • Osobe: 4-5

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020