Tučepi

Lokacija: Makarska rivijera
TučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepiTučepi

više slika

Zatvori

     
 • Share
U Tučepima Adriagate ima otvorenu poslovnicu koja je na raspolaganju našim gostima. Rezervirajte smještaj u ovoj destinaciji i ostvarujete pravo na besplatne poklone i dodatne popuste.Sav smještaj - Tučepi  

Saznajte sve o destinaciji Tučepi - vodič

Tučepi su malo mjesto koje se smjestilo na Makarskoj rivijeri, a poznato je po najdužoj plaži (3km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica u aleji borova. Prvi put se spominju u „Kreševskoj povelji“ 1434.g. Dokument je pisan hrvatskim jezikom i bosaničkim pismom. Ne propustite razgledati znamenitosti u Tučepima i okolici kao što su Crkva Gospina Rođenja (sagrađena 1703.g.), Crkva Sv. Roka (sagrađena 1730.g.), Crkva Sv. Ante Padovanskoga (sagrađena 1898.g.), Temelji crkve Sv. Vida, Kula Šarića, Kula Bušelića, Kula Lalića i brojni barokni ljetnikovci.
U Tučepima se nalazi marina za ribarske i turističke brodove i jahte. Tijekom ljeta u Tučepima se organiziraju fešte na kojima možete uživati u hrani, piću i ugodnoj glazbi u noćnim satima. Za one koji se žele zabaviti do ranih jutarnjih sati tu je Makarska koja je udaljena svega 5 km. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja i poznata je po svojoj bogatoj turističkoj ponudi. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora u Tučepima mogu uživati u nogometu, tenisu, odbojci, košarci, biciklizmu, jedrenju, jet-ski i brojnim drugim aktivnostima.  Ukoliko se želite upoznati s gastronomijom ovoga kraja i uživati u specijalitetima Tučepa posjetite restoran „Tanaris“, restoran „Gusari“ konobu „Stari Dvor“ i konobu „Barba“.

Obavezno posjetite

Bol je najstariji grad na Bračkoj obali. Bogat je prostranim pješčanim i šljunčanim plažama koje se protežu u dužini od 10km. Tu se nalazi jedna od najljepših plaža na Jadranu-Zlatni rat. Od povijesnih spomenika razgledajte rimsku nakapnicu za vodu, nadgrobne stele i reljefe, starokršćanske sarkofage, predromaničku crkvu Sv. Ivana i Tudora, renesansno baroknu palaču, biskupsku rezidenciju, crkvu Gospe od Milosti i mnoge druge spomenike kulture.

Hvar je drevni grad bogate povijesti. okrenut je južnoj, sunčanoj strani svijeta te je grad s najvećim brojem sunčanih sati. Ime mu dolazi od riječi PHAROS- grčki naziv za otok Hvar. Od povijesnih znamenitosti u Hvaru posjetite tvrđavu Fortica, Hvarsku katedralu, Hvarsko kazalište, franjevački samostan. Ovaj grad je centar otočkog turizma i jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija cijelog Jadrana. Glavne atrakcije grada su: ugodna topla klima s puno sunca, razne mogućnosti smještaja, sport i rekreacija, prirodne ljepote, dobra gastronomska ponuda i aktivni noćni život.

Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i jedna od najpoznatijih i najposjećenijih destinacija na Jadranu. Poznat po svojim povijesnim znamenitostima koje svjedoče o njegovoj burnoj i dugoj prošlosti. Posjetite i razgledajte Dioklecijanovu palaču, Željezna vrata, srebrna vrata, zlatna vrata, mjedena vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, peristil, samostan Sv. Ante, gradske podrume i brojne druge znamneitosti.

Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Tučepi

Savršen
4.7
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
4.9
Sigurnost
4.6
Plaže
4.6
Turistička ponuda
4.4
Gostoljubivi mještani
5

0/7
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Gdje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Tučepi preporuka smještaja

* cijene za kolovoz, 2020 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Tučepi,
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 4,5
 • Zadnja rezervacija prije 6 dana
 • Tučepi,
 • Osobe: 2
 • Ocjena gostiju: 4,2
 • Zadnja rezervacija prije 12 sati
Kuća - Tučepi Objekt Vesna Od 1245 kn
 • Tučepi,
 • Osobe: 7
 • Zadnja rezervacija prije 6 dana
 • Tučepi,
 • Osobe: 1-3
 • Zadnja rezervacija prije 3 dana

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020