Smještaj uz more Rivijera Dubrovnik

Smještaj uz obalu Rivijera Dubrovnik

Smještaj uz more Rivijera Dubrovnik – smještaj uz obalu

Pogledajte našu ponudu smještaja uz more na rivijeri Dubrovnik gdje možete uživati u jedinstvenim prizorima kulturne i prirodne baštine. Svakako posjetite grad koji je poslužio kao scenografija poznate serije Game of Thrones. Dubrovnik je kao muzej na otvorenom s brojnim povijesnim atraktivnim znamenitostima koje je UNESCO prepoznao i uvrstio ga na listu svjetske baštine.

Ne propustite se prošetati gradskim zidinama, posjetite palaču Sponza, Knežev dvor, Orlandov stup, Onofrijevu malu i veliku fontanu te tvrđave oko zidina. Ne propustite nezaboravan panoramski pogled koji se pruža sa vrha planine Srđ gdje možete doći žičarom iz starog grada. Kada vam bude dosta gužve i buke turističkog grada Dubrovnika odmorite se u mjestima u okolici kao Slano, Mlini, Trsteno, Cavtat, Zaton,... Prošećite dugom šetnicom uz more u Cavtatu i razgledajte Knežev dvor, franjevački samostan te brojne crkve i trgove.

Preporuka smještaja Rivijera Dubrovnik

Smještaj uz more Vedran

Rivijera Dubrovnik

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 7 sati
Kapacitet:
6 Osobe
Cijena od:  857 kn po danu

Smještaj uz more Mara

Rivijera Dubrovnik

Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:  730 kn po danu

Smještaj uz more Vedran

Rivijera Dubrovnik

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 3 dana
Kapacitet:
8 Osobe
Cijena od:  1178 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 19 dana
Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:  586 kn po danu

Smještaj uz more Vesna

Rivijera Dubrovnik

Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od:  950 kn po danu

Smještaj uz more Dijana

Rivijera Dubrovnik

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 17 dana
Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od:  697 kn po danu

Smještaj uz more Grebeni

Rivijera Dubrovnik

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 19 dana
Smješten nadomak povijesnog grada Dubrovnika na maloj hridi nalazi se predivni svjetionik Grebeni sagrađen u 1872.g.. Kompletno renoviran 2012g., prip...
Kapacitet:
8 Osobe
Cijena od:  6000 kn po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali! Velika ponuda smještaja uz more - Rivijera Dubrovnik.

Rivijera Dubrovnik

Pogledajte našu ponudu smještaja uz more na rivijeri Dubrovnik

Možete uživati i u hladovini arboretuma u Trstenom. Osim botaničkog vrta, razgledajte i ljetnikovac obitelji Gučetič-Gozze te paviljon koji vodi do prekrasnog vidikovca. Arboretum krasi i barokna fontana sa kipom Neptuna i nimfama. Ukoliko na putu do Dubrovnika prolazite kroz Ston svakako se zaustavite u jednom od restorana kako biste kušali razne specijalitete od školjki koje se ovdje uzgajaju. Ugledat ćete i najduže kamene zidine u Europi, fortifikacijski kompleks koji povezuje Ston i Mali Ston.

Dok provodite odmor u smještaju uz more na Dubrovačkoj rivijeri možete otploviti na izlet na Elafitske otoke Šipan, Koločep ili Lopud. Otoci su nekada bili ljetovalište dubrovačkog plemstva, a danas možemo vidjeti ostatke ljetnikovaca te uživati u netaknutoj prirodi i mirnim uvalama. Zanimljivo je da na Lopudu nema automobila. Posjetite i otok nasuprot Dubrovnika, Lokrum, koji također krasi netaknuta priroda. To je rezervat šumske vegetacije i omiljeno izletište Dubrovčana. Nakon kupanja se opustite u hladu ili razgledajte botanički vrt, benediktinski samostan te tvrđavu na vrhu otoka. Otplovite i do nacionalnog parka otok Mljet. Ovaj zeleni otok je poznat po prirodnom fenomenu – dva slana jezera, a u većem se nalazi otočić sa crkvom Sv. Marije i benediktinskim samostanom.

Uživajte u smještaju uz more na rivijeri Dubrovnik i opustite se na jednoj od brojnih plaža

Zasigurno ćete pronaći idealnu za sebe. Ne propustite nezaboravni pogled na stari grad Dubrovnik sa plaže Banje. Posjetite plaže podno hotela Neptun, President, Bellevue, plaže Copacabana, Danče, Sv. Jakov, pješčanu plažu Šunj na otoku Lopud, plažu Pasjača u Konavlima ili plaže u Cavtatu. Otkrijte i brojne osamljene uvale i plaže otočića u okolici. Poželite li aktivni odmor dok ste u smještaju uz more na Dubrovačkoj rivijeri na plažama možete voziti jet-ski, roniti, istraživati obalu u kayaku, igrati odbojku na pijesku, tenis i dr. Brda i planine u okolici su idealna za planinarenje, sportsko penjanje, biciklizam. Možete se i zabaviti u adrenalinskim parkovima Sveta Ana ili Cadmos village. Za vrijeme ljetnih večeri prošećite romantičkim šetnicama uz more gdje u jednom od restorana možete kušati lokalne specijalitete od riba i plodova mora. Ne propustite kušati poznata vrhunska vina Dingač i Postup iz obližnjeg pelješkog vinogorja. Ako ste u potrazi za noćnim provodom plaža Banje je mjesto gdje se nakon ugodnog dana na plaži možete zabaviti na after beach partiju. Također možete posjetiti i kafiće i klubove u Dubrovniku.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020