Stara Novalja - otok Pag

Stara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok PagStara Novalja - otok Pag

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Stara Novalja - otok Pag - vodič

Stara Novalja je mjesto koje se smjestilo na blagoj padini sjeverozapadnog dijela otoka Paga. Ovo je najmirniji kutak na cijelom otoku te je zato mjesto idealno za odmor obitelji s djecom i za one koje se žele maknuti što dalje od ljetne gužve. Stara Novalja se smjestila u uvali koja se i ne vidi s kopna. Zbog svog položaja mjesto je pogodno za ljubitelje ronjenja, sportova na vodi a naročito jedrenja. Ljubitelji gastronomije u delicijama ovoga kraja mogu uživati u konobi „Arka“.

Obavezno posjetite

Novalja je najvažnije turističko središte otoka Paga s velikom kulturnom i povijesnom baštinom. Smještena je sjeverozapadno od grada Paga. Ovo mjesto ima dugu burnu i zanimljivu prošlost o kojoj svjedoče brojni arheološki nalazi. Mjesto ima bogatu turističku ponudu tako da se tu mogu zabaviti ljudi svih generacija. Svatko će naći nešto za sebe. Tijekom ljeta organizira se Novaljsko kulturno ljeto koje je prožeto brojnim zanimljivim događanjima kao što su umjetničke izložbe, koncerti ozbiljne glazbe, nastupi klapa i ansambala, nastup folklornih skupina, promotivne i prodajne izložbe knjiga, kazališne predstave, kino predstave na otvorenome, koncerti zabavne glazbe i sl. Za mlađu populaciju željnu zabave do ranih jutarnjih sati Novalja je pravo mjesto jer tu je najbolji noćni život u Hrvatskoj. Tu su dnevni partiji na plaži i sve ostale aktivnosti samo uvod u zabavu koja traje cijelu noć a često se nastavlja i sljedeći dan. Legendarni noćni život ovoga mjesta čini plaža Zrće koju tijekom ljeta posjećuju mladi diljem Europe upravo zbog njenog noćnog života. Tu su smješteni najbolji Hrvatski a možda i svjetski noćni klubovi.

Vidi više  Zatvori 

Zanimljivosti & Atrakcije

Komentari gostiju Stara Novalja - otok Pag

Sjajan
4.1
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
4.3
Sigurnost
4.1
Plaže
4.3
Turistička ponuda
3.6
Gostoljubivi mještani
4.4

0/14
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Stara Novalja - otok Pag preporuka smještaja

* cijene za lipanj, 2020 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Stara Novalja - otok Pag,
 • Osobe: 4
 • Stara Novalja - otok Pag,
 • Osobe: 4-6
 • Zadnja rezervacija prije 18 sati
Soba - Stara Novalja - otok Pag Sobe Zdravko Od 585 kn
 • Stara Novalja - otok Pag,
 • Osobe: 2
 • Ocjena gostiju: 3,8
Apartman - Stara Novalja - otok Pag Apartman Iva Od 558 kn
 • Stara Novalja - otok Pag,
 • Osobe: 6

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!