Smještaj uz more otok Hvar

Smještaj uz obalu otok Hvar

Smještaj uz more otok Hvar – smještaj uz obalu

Poželite li se opustiti na plaži uz miris mora i borove šume, odaberite smještaj uz more iz naše ponude na otoku Hvaru. Dočekat će vas obilje sunca, čisto more i netaknuta priroda. Otkrijte uvale sa pješčanim ili šljunčanim plažama, a ukoliko ste na odmoru sa djecom, ona će se zabaviti u plićaku s ugodnim šljunkom. Otplovite i do Paklenih (Paklinskih) otoka gdje ćete moći uživati među brojnim uvalama.

Osim kupanja okušajte se i u ronjenju pa možete istraživati podmorje s bogatim biljnim i životinjskim svijetom, duboke hridi, spilje i potonule brodove. Ukoliko bude prilike svakako posjetite i otok Brač te šljunčanu plažu Zlatni Rat. Tijekom vašeg odmora u smještaju uz more na otoku Hvaru razgledajte i povijesne znamenitosti otoka. Posjetite grad Hvar, katedralu, Arsenal, Franjevački i Benediktinski samostan, Knežev dvor, prošećite Pjacom te se popnite na tvrđavu Fortica kako biste vidjeli panoramski pogled na otoke i grad.

Preporuka smještaja otok Hvar


Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:469 knpo danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 14 dana
U prekrasnoj uvali Srhov dolac (Gdinj) na otoku Hvaru, na samoj plaži smještena je kuća Stipe u čijoj blizini se nalazi još samo par kuća. Do objekta ...
Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od:625 knpo danu

Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:375 knpo danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali! Velika ponuda smještaja uz more - otok Hvar

otok Hvar

Posjetite jedinstveni gradić Vrbosku smješten u vijugavoj uvali. Posebnost uvale je i mali otočić sa palmom. Nekada je bio ribarski gradić tako da oruđe, tradicionalne ribarske mreže i druge predmete možete vidjeti u Ribarskom muzeju u Vrboskoj. U blizini najstarijeg mjesta Stari Grad je polje koje je uvršteno u UNESCO listu svjetske baštine. Posebno je zbog brojnih arheoloških nalaza iz rimskog i grčkog doba te očuvane strukture podjele zemljišta iz starogrčkog doba. Posjetite i druga mjesta na otoku; Jelsa, Gdinj, Ivan Dolac,...

Otokom se prostiru maslinici, vinogradi i polja lavande. Svakako ponesite suvenir u obliku maslinovog ulja, vrhunskog vina, neki od domaćih likera, vrećicu lavande i slično. Dok se budete odmarali u smještaju uz more, prošećite do restorana i kušajte gastronomsku ponudu otoka Hvara. Tu je prvenstveno dalmatinska kuhinja sa jelima od ribe i plodova mora te jela od svježeg povrća uz dodatak maslinovog ulja. Ne propustite kušati i vino Zlatan otok koje se proizvodi od značajne hrvatske sorte Plavac Mali. Različita su događanja na otoku Hvaru tijekom ljetnih mjeseci, od koncerata, festivala, ljetnog karnevala, fešta vina, festival lavande,... Ukoliko tražite zabavu do jutarnjih sati svakako dođite u grad Hvar i zabavite se u klubovima Hula Hula, Veneranda, Carpe Diem i dr.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020