Smještaj uz more Novalja - otok Pag

Smještaj uz obalu Novalja - otok Pag

Prikaži sav smještaj uz more - Novalja - otok Pag
Pogledajte na karti Pogledajte na karti
Vidi više  Zatvori 

Na ovoj stranici pregledajte top ponudu smještaja nedaleko od mora u destinaciji Novalja - otok Pag


Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 2 sati
U Novalji, najvažnijem turističkom središtu na otoku Pagu, nalaze se apartmani Daniela. Novalja ima bogatu turističku ponudu pa se tu mogu zabaviti lj...
Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od: 634 kn po danu

Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od: 857 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 20 sati
Kapacitet:
6 Osobe
Cijena od: 938 kn po danu

Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 1275 kn po danu

Raspoloživo odmah
Kuća Borna je namijenjena robinzonskom turizmu. Nalazi se u zaseoku Škuncini Stani, 6 km udaljena od Novalje u pravcu Lun. Kuća se nalazi 30 m od mora...
Kapacitet:
10 Osobe
Cijena od: 1117 kn po danu

Smještaj uz more Krešimir Novalja - otok Pag

Stara Novalja - otok Pag 4,75 km od Novalja - otok Pag Zračna udaljenost od centra mjesta

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 7 dana
Kapacitet:
6 Osobe
Cijena od: 300 kn po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali! Velika ponuda smještaja uz more - Novalja - otok Pag.

Novalja - otok Pag

Novalja ima jeftini smještaj uz more

Novalja je jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u posljednje vrijeme te je stoga na našem portalu uvrštena i ponuda smještaja uz more koji je dostupan svačijem džepu. Razgledajte našu ponudu smještaja uz more u predjelu Lokunje, Škrape, Stare Novalje i sl., rezervirajte i uživajte u spektakularnom pogledu i svježem zraku. Ne zaboravite pratiti naše promotivne akcije, first i last minute ponude te tako uštedite i više od 25%.

Luksuzni apartmani uz more u Novalji

U Novalji možete izabrati aparatman uz more koji je šarmantno uređen i pruža dašak luksuza dok ste na odmoru. Na našoj stranici na predjelu npr. Sunčani sat, Lokvica, Lokunje ili Stara Novalja izaberite jedan od brojnih apartmana uz more koji su moderno uređeni i čiji pogled ostavlja bez daha.

Zanimljivosti i atrakcije

Opustite se na unajmiljenim ležaljkama sa suncobranimam, ispijajući kavu, sok ili koktel. Doživite adrenalin na vožnji jet-skijem, wind surfingu ili parasailingu, i ponovno se opustite roneći podmorjem i posjetom nalazište amfora i ostataka potonulog trgovačkog broda iz 1.st.pr.Kr.

Tijekom vašeg boravka u smještaju uz more posjetite i povijesne znamenitosti Novalje

Prošećite Trgom Bazilike do crkve Majke Božje od Ružarija, posjetite zbirku starokršćanskih starina Stomoricu, Gradski muzej i antički podzemni vodovod Talijanova buža. Također, nemojte zaobići okolicu Novalje i otkrijte Casku (Cissa) koja čuva ostatke velikog vojnog logora Rimske vojske, zatim „Paški trokut“ i Lonjske maslinike sa stoljetnim divljim maslinama. Sa sobom ponesite suvenire u obliku paške čipke, paškog sira, novaljskih koltura i maslinovog ulja. Kako biste proveli aktivan odmor izaberite između dugačkih biciklističkih staza, teniskih terena te staza idealnih za duge šetnje, penjanje i planinarenje tijekom kojih će vam dah oduzimati savršeni sklad mora i kamenjara.

Nakon odmora u vašem smještaju uz more, prošećite do restorana i konoba i kušajte gastronomsku ponudu Novalje

Izbor tradicionalnih jela seže od paškog sira, paške janjetine, makaruna na iglu, štrudela od skute i novaljskog brodita (brudeta) do slastica kao što su hrostule i firte. Užitak tradicionalnog jela upotpunite domaćim crnim vinom. Vaše večeri upotpunite kulturnom ponudom Novalje, od umjetničkih izložbi, koncerata klapa do kina na otvorenom i etno večeri, a zaključite tulumom na hrvatskoj Ibizi, plaži Zrće. Na Zrću ćete moći iskusiti cjelodnevne i cjelonoćne tulume u nekim od klubova uz more koji nude nezaboravan provod: Aquarius, Papaya, Noa Beach Club ili Kalypso.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!