Smještaj uz more Baška - otok Krk

Smještaj uz obalu Baška - otok Krk

Smještaj uz more Baška - otok Krk – smještaj uz obalu

Pronađite smještaj uz more u Baški na otoku Krku koji će vam uljepšati odmor slušajući opuštajuće zvukove cvrčaka i valova uz mirise bora. Prošetajte do obližnje plaže ili otkrijte idealnu plažu za sebe ploveći barkom.

U Baškoj pronađite smještaj nedaleko od plaže

Pronađite smještaj uz more u Baški koji će vam uljepšati odmor dok slušate opuštajuće zvukove cvrčaka i valova. Unajmite smještaj, apartman ili kuću iz naše ponude koji se nalazi uz Velu plažu i uživajte u pogledu na tirkizno plavo more; provodite vaše vrijeme kupajući se i sunčajući te uživajte u brojnim aktivnostima koje plaža nudi.

Na ovoj stranici pregledajte top ponudu smještaja nedaleko od mora u destinaciji Baška - otok Krk


Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 16 sati
Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od: 618 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 16 sati
Kapacitet:
6 Osobe
Cijena od: 558 kn po danu

Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 386 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 18 dana
Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 506 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 7 dana
Kapacitet:
5 Osobe
Cijena od: 901 kn po danu

Raspoloživo odmah
Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 506 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 4 dana
Apartman se nalazi u starom dijelu Baške, samo 20 m od mora te 50 m od najbliže plaže. Besplatan parking nalazi se na javnoj površini, udaljen cca 1 k...
Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 386 kn po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 16 sati
Kapacitet:
4 Osobe
Cijena od: 395 kn po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali! Velika ponuda smještaja uz more - Baška - otok Krk.

Zanimljivosti i atrakcije

Jedna od najpopularnijih plaža koju biste trebali posjetiti je Vela plaža. Kako bi se opustili na ovoj u potpunosti prirodnoj plaži unajmite ležaljke i suncobran i dopustite da vas sunce ugrije dok ispijate ledenu kavu, sok ili koktel. Osvježenje potražite u tirkizno plavom moru, unajmite daske za jedrenje i pedaline, spustite se niz veliki tobogan. Zaronite u morske dubine i istražite podvodno bogastvo.

Nakon opuštanja i odmora u vašem smještaju uz more, krenite u razgledavanje Baške koja ima bogato povijesno i kulturno nasljeđe

Razgledajte neke od znamenitosti kao što su crkva sv. Ivana Krstitelja, Zavičajni muzej i kapelica sv. Marka, crkvu sv. Lucije u Juarndvoru i Bašćansku ploču. U središtu Baške pronađite akvarij s više od 100 vrsta ribe i 400 vrsta školjki i puževa. Posjetite Bodulski vrt i Mrgare, suhozidne građevine u obliku cvijeta. Otkrijte prekrasni krajolik i autohtone životinje i ljekovite biljke palninareći ili vozeći bickl. Ponesite suvenire u obliku Bašćanske ploče i glagoljice ili sa sobom ponesite okuse meda i mirise lavande.

U večernjim satima nakon osvježanja u vašem smještaju uz more prošetajte do grada i kušajte gastronomsku ponudu Baške, od jela s ribom i morskim plodovima do mesnih jela sa tradicionalnom tjesteninom šurlicom. Kušajte autohtono vino sorte žlahtina i zasladite se kroštilama i smokvama. Prisustvujte kulturnim događanjima Bašćanskog ljeta, raznim koncertima, festivalima, ribarskim večerima i sl.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020