Ako manažér  hotela  Villa Andrea **** v Tučepoch pokúsim sa čo najviac priblížiť vám toto miesto a tiež predstaviť ponuku nášho hotela.

Tucepi Chorvátsko Adriagate.com

Tučepi je malé mestečko v srdci Dalmácie, známe svojim čistým morom a plážou z jemného štrku, ktorá je dlhá asi 4 km. Z tohto malebného miesta je neopakovateľný výhľad na najznámejšie ostrovy Strednej dalmácie, Brač a Hvar. Nad Tučepmi  sa, ako ochránca mesta, týči pohorie Biokovo. Pohorie bolo vyhlásené za prírodný park a to z mesta Tučepi robí ešte atraktívnejšiu destináciu pre milovníkov prírodných krás. Okrem pešej turistiky s odbornou asistenciou, vám ponúka  jedinečný výhľad na celú Makarskú riviéru. Pri návšteve Biokova  určite navštívte botanickú záhradu Kotišina. V nej je zachovaná prirodzená vegetácia Biokova, ktorá vás zoznámi s unikátnym svetom rastlín.

Táto prekrásna riviéra vám ponúka veľa možností, ktorými môžete obohatiť svoju dovolenku, napríklad Etno múzeum v dedinke Gornje Tučepi, Malakologické múzeum v neďalekej Makarskej, Imotské jazerá, Omiš, Split, Trogir, Múzeum Narona, Etno dedinka Kokorići, Međugorje, Etno dedina Međugorje, Mostar, Dubrovnik…to všetko máte na dosah ruky.


 

HOTEL VILLA ANDREA

hotel Villa Andrea Chorvátsko Adriagate.com

Náš hotel Villa Andrea sa nachádza v prvom rade pri pobreží mora a vzdialený je len 400 m od centra mesta, čo z neho robí ideálne miesto pre vašu dovolenku! Okrem komfortných a luxusných hotelových izieb, budete nadšený aj z krásneho prostredia hotelovej reštaurácie a la carte, a majstri kuchárskeho remesla vás očaria gastonomickou ponukou dalmatínskych,ale aj medzinárodných špecialít. Ako príklad môžem uviesť  dalmatínske rybacie a mesové mysy (peke), brudet alebo dalmatínsku pašticadu. Reštaurácia bola otvorená v roku 2005.

V hoteli sa nachádza aj Shine Spa Centrum, kde môžete obnoviť svoju energiu a relaxovať pri rôznych masážach. Pre dámy máme pripravené služby našich odborníkov na krásu,  ktorí ponúkajú pedikúru, manikúru, depiláciu a na záver dobrý make-up.


Náš príjemný personál je vám kedykoľvek k dispozícii, radi vám poskytneme všetky informácie o Tučepoch, ako aj informácie o raftingu, škole potápania, škole tenisu a iných športových aktivitách, tiež o výletoch, ktoré sú v ponuke nášho hotela.

Navštívte Hotel Villa Andrea  a odhaľte kvaliltu našich služieb!
 

Blanša Marijančević