Chorvátsko je rôznorodá krajina s množstvom možností, od pláží, Jadranu, večierkov, zhonu turistickej sezóny v hlavných destináciách, menších typických miest, kde cítiť pôvodného ducha, až po hory, lesy a pokoj, ktorý ponúkajú. Čo konkrétne navštíviť? Výber určite nie je jednoduchý.

Ak stále premýšľate nad výberom destinácie pre vašu nadchádzajúcu dovolenku, myslíme si, že máme niekoľko návrhov.

Presnejšie, prezradíme vám, kam cestujú vaši krajania najčastejšie!

1. Primošten

Vodice

Malebný polostrov, ktorého promenáda vás zavedie z nábrežia cez úzke uličky a pláže plné atrakcií. Najviac vás však poteší výhľad z neďalekého vrchu Gaj.

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku ubytovania v okolí Primošten »

2. Crikvenica

Primošten

Crikvenica je centrálnym miestom Kvarneru, ale aj ideálnym miestom na návštevu miest Selc, Dramlje a Opatija. Gastronomická ponuka, zaujímavé okolie, upravené pláže a promenády sú receptom, ako zostať na tomto zozname!

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku ubytovania v okolí Crikvenica »

3. Vodice

Crikvenica

Obľúbená destinácia veľkého počtu našich hostí, tiež Chorvátov, ktorá zahŕňa niekoľko menších miest,  ako Tribunj a Srima, kde nájdete pokoj od trochu rušnejšieho centra Vodice.

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku ubytovania v okolí Vodica »

4. Lopar

Biograd na moru

Len 12 kilometrov od mesta Rab sa nachádza „piesočný raj“ – Lopar. Kilometre piesočnatých pláží sú ako stvorené na rodinnú dovolenku a vzhľadom na to, že Lopar je obklopený malými ostrovčekmi (Goli Otok, Sveti Grgur, Lukovac a Školjić), bude každý deň plný objavovania niečoho nového.

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku ubytovania v okolí Lopar »

5. Biograd

Hlavné mesto chorvátskych kráľov, dnes korunované názvom – Srdce Jadranu, a sami sa môžete presvedčiť, prečo je Biograd srdcom?

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku ubytovania v okolí Biograd »

Rogoznica

Okrem vyššie uvedených, Slováci často navštevujú:

6. Rogoznica

7. Okrug Gornji (ostrov Čiovo)

8. Selce (Crikvenica)

9. Duće

10. Omiš

11. Dramalj (Crikvenica)

12. Srima (Vodice)

13. Vir (ostrov Vir)

14. Tribunj (Šibenik)

15. Sabunike (Privlaka)

Ak sa vám niektorá z týchto destinácií obzvlášť zapáčila, poponáhľajte sa na našu stránku a nájdite si ubytovanie, ktoré vám odhalí všetky krásy vybranej destinácie!