Cestovanie s deťmi a online škola, práca na počítači.

Rozvoj technológie umožnil zamestnancom v určitých hospodárskych odvetviach pracovať mimo kancelárie. Zmeny, ku ktorým došlo pri pandémii, len urýchlili tento proces dislokácie a súčasne sa rozšírili aj do vzdelávania. Taký trend, aj keď na neho možno ešte nie sme úplne zvyknutí, nám v podstate umožňuje zmeniť miesto pobytu.

Digitálni nomádi v Chorvátsku

Pretože už pracujeme z domu, môžeme si vybrať určité miesto, kde chceme tráviť čas, napríklad dom v prírode alebo s výhľadom na more.

Žite, pracujte a vzdelávajte deti v krásnych domčekoch na chorvátskom pobreží.

Trend rastúceho počtu takzvaných nomádskych rodín potvrdzuje, že jednotlivci spoznali výhody tohto typu práce a školskej dochádzky. Jedná sa predovšetkým o manželské páry s deťmi, ktoré motivované svetovými udalosťami hľadajú ideálne miesto pre život.

Online škola v Chorvátsku - dlhodobý nájom

Nomádske rodiny dávajú prednosť ubytovanie na pokojnejších miestach, ktoré majú dobré spojenie s mestskými centrami a dobrú dostupnosť všetkých základných služieb (obchody, nemocnice atď.), A zároveň si chcú užiť určitého súkromie na záhrade alebo na terase, ktoré ponúkajú pokojnejšie lokality.

Ponuka ubytovanie pre nomádske rodiny – pracovný priestor pre vás a priestranné záhrady pre hru s deťmi

Ponuka ubytovanie pre nomádske rodiny v Chorvátsku - detské ihrisko

Našťastie Chorvátsko oplýva takými destináciami, či už na ostrovoch, alebo na menších miestach na pobreží alebo v dalmatínskom vnútrozemí. Pracujete pripojení k stabilnému internetu v pracovni, ktorá podporuje prácu a kreativitu, zatiaľ čo si vaše dieťa hrá na záhrade, neskôr môžete ísť s celou rodinou na prechádzku do prírody alebo si zaplávať.

Život s rodinou v Chorvátsku - dlhodobý prenájom domov a apartmánov

Ubytovanie tohto typu je moderne vybavené a cena ubytovania a služieb, rovnako ako cena všetkých ostatných služieb, je v Chorvátsku výrazne nižšie v porovnaní s európskym priemerom, takže za rovnaké peniaze môžete získať oveľa viac.

Možnosť ubytovania pre digitálne nomádmi a rodiny s deťmi študujúci online

Pre všetkých, ktorí prídu s rodinou, vybrala Adriagate najlepšie domy v malých mestských oblastiach (ostrovy, pobrežie i pevnina). Všetky zariadenia majú vynikajúcu pripojenie k internetu, kvalitné pracovné stoly, kúrenie a majú veľmi dobré spojenie so zvyškom krajiny, umiestnená sú v blízkosti hlavných letísk, s dostupnosťou všetkých základných služieb (zdravotnícke zariadenia, bary, reštaurácie, obchody).

Pekne vybavené ubytovanie pre digitálnych nomádov v Dalmácii a Istrii Zabezpečený pracovný priestor pre digitálnych nomádov v Chorvátsku

Pre jednotlivcov alebo páry je okrem domov k dispozícii mnoho apartmánov na rôznych miestach.

„Na záver skončíme myšlienkou, že na život pozeráme ako na automobil, keď si celý život necháte automobil v garáži, nebude Vám príliš užitočný, preto sa vydajte na cestu a odíďte do Chorvátska.“

Ak ste rodinná nomáda, túžite sa stať jednou z nich alebo jednoducho chcete cestovať so svojou rodinou na dlhý pobyt, pozrite sa na našu ponuku!

Digitálni nomádi - dlhšie rodinné cestovanie

Pozrite sa

Ivan K.