Cestování s dětmi a online škola, práce na počítači.

Rozvoj technologie umožnil zaměstnancům v určitých hospodářských odvětvích pracovat mimo kancelář. Změny, ke kterým došlo při pandemii, pouze urychlily tento proces dislokace a současně se rozšířily i do vzdělávání. Takový trend, i když na něj možná ještě nejsme úplně zvyklí, nám v podstatě umožňuje změnit místo pobytu.

Protože již pracujeme z domova, můžeme si vybrat určité místo, kde chceme trávit čas, například dům v přírodě nebo s výhledem na moře.

Žijte, pracujte a vzdělávejte děti v krásných domcích na chorvatském pobřeží.

Trend rostoucího počtu takzvaných nomádských rodin potvrzuje, že jednotlivci poznali výhody tohoto typu práce a školní docházky. Jedná se především o manželské páry s dětmi, které motivované světovými událostmi hledají ideální místo pro život.

Nomádské rodiny dávají přednost ubytování na klidnějších místech, která mají dobré spojení s městskými centry a dobrou dostupnost všech základních služeb (obchody, nemocnice atd.), a zároveň si chtějí užít určitého soukromí na zahradě nebo na terase, které nabízejí klidnější lokality.

Nabídka ubytování pro nomádské rodiny – pracovní prostor pro vás a prostorné zahrady pro hru s dětmi

Naštěstí Chorvatsko oplývá takovými destinacemi, ať už na ostrovech, nebo na menších místech na pobřeží nebo v dalmatském vnitrozemí. Pracujete připojeni k stabilnímu internetu v pracovně, která podporuje práci a kreativitu, zatímco si vaše dítě hraje na zahradě, později můžete jít s celou rodinou na procházku do přírody nebo si zaplavat.

Ubytování tohoto typu je moderně vybavené a cena ubytování a služeb, stejně jako cena všech ostatních služeb, je v Chorvatsku výrazně nižší ve srovnání s evropským průměrem, takže za stejné peníze můžete získat mnohem více.

Možnost ubytování pro digitální nomády a rodiny s dětmi studující online

Pro všechny, kteří přijedou s rodinou, vybrala Adriagate nejlepší domy v malých městských oblastech (ostrovy, pobřeží i pevnina). Všechna zařízení mají vynikající připojení k internetu, kvalitní pracovní stoly, topení a mají velmi dobré spojení se zbytkem země, umístěna jsou v blízkosti hlavních letišť, s dostupností všech základních služeb (zdravotnická zařízení, bary, restaurace, obchody).

Pro jednotlivce nebo páry je kromě domů k dispozici mnoho apartmánů na různých místech.

„Na závěr skončíme myšlenkou, že na život pohlížíme jako na automobil, pokud si celý život necháte automobil v garáži, nebude Vám příliš užitečný, proto se vydejte na cestu a odjeďte do Chorvatska.“

Pokud jste rodinný nomád, máte touhu se jím stát nebo prostě chcete vycestovat se svou rodinou na dlouhodobý pobyt, prohlédněte si na naši nabídku!

Prohlédni si

Ivan K.