Na Jadranskom pobreží je mnoho krásnych pláží, ideálnych pre rôzne druhy činností. Môžete sa tešiť na pokoj na odľahlých plážach, rekreovať sa s príležitosťami na športové aktivity, alebo sa pobaviť na pláži s bohatým nočným životom. Ak chcete stráviť leto na plážach, kde zábava nikdy nekončí, prezrite si naše odporúčania:

Pláž Zrće, Novalja (ostrov Pag)

Zrće je kamienková pláž na ostrove Pag, v blízkosti Novalje. Kôli čistote a prírodným krásam bola pláži udelená Modrá zástava. Na pláži si môžete vychutnať plážový volejbal, jazdu na vodných lyžiach, boby… Zrće Beach je populárny medzi mladými ľuďmi, pretože zábava nekončí. Aquarius a Papaya sú najobľúbenejšie kluby na pláži a hostia niektorých z najobľúbenejších DJ-ov (Swedish House Mafia, Tiesto, Niki Belucci, David Morales,…)

Bačvice Beach, Split

Pláž Bačvice je populárna piesočná pláž v Splite, v blízkosti Diokleciánovho paláca. Bola jej udelená Modrá zástava, ktorá symbolizuje kvalitu ponuky. V každom ročnom období tu nájdete plavcov alebo „hráčov picigin-a“. Pre nočný život, môžete navštíviť niekoľko klubov v tejto oblasti (Tropic Club Equador, O’Hara,…) V lete sa na pláži Bacvice konajú rôzne festivaly, so známymi DJ-mi. V posledných rokoch, to bol festival Enter, a v tomto roku sa bude konať Bačvice Beach Festival.

Pláže v Makarskej

Borovicové lesíky j a prírodné piesočné pláže priťahujú veľa turistov na Makarskej. Chceli by ste si oddýchnuť s kokteilom a relaxačnou hudbou, navštívte Bounty bar na pláži, a ak hľadáte zábavu až do skorých ranných hodín s hudbou DJ-a, navšteva Buba Beach Bar Vás poteší. Centrum mesta je neďaleko kde môžete navštíviť kluby Petar Pan, Grotto i Deep.

Makarska pláž

Makarska pláž

Pudarica, Barbat, Rab

Ostrov Rab skrýva početné piesčité pláže, z ktorých je jedna od najobľúbenejší Pudarica v Barbat-e. Pýši sa čistým morom s borovicami v pozadí, a je ideálna pre rodiny s deťmi. Medzi športové aktivity na pláži si môžete zahrať volejbal, tenis, „picigin“… Na pláži počas dňa zažijete relaxačnú atmosféru, avšak, večer a v noci je obľúbeným miestom stretávania sa mladých ľudí. Santos, na pláži, je najstarší plážový klub na ostrove a každý večer ponúka iný program; vystúpenie DJ-ov, koncerty, módne prehliadky do rôznych tematických večerov.

Hvar, ostrov Hvar

Jedna z najpopulárnejších pláží na Hvar-e je Hula Hula. Nachádza sa v západnej časti mesta Hvar (15min chôdze od centra). Môžete relaxovať s kokteilom na lehátku pri mori, ale tiež vychutnať si celý rad jedál, pretože v bar-e sa nachádza aj reštaurácia. Hula Hula Beach je známa svojími after beach zábavami na pláži, ktoré začínajú po 17h, a trvajú až do západu slnka.

Hvar Hulla Hulla

Pláž Hangar, Vodice

Medzi najatraktívnejšie pláže vo Vodiciach patrí hangár. Je ideálny pre rodiny s deťmi, kôli rôznym atrakciám, ktoré sú ponúkané na pláži, ako je napríklad detský vlak, tobogan, vzduchové hrady, ihrisko na piesku… je tiež populárny medzi mladými ľuďmi, pretože v plážovom bare Hookah sa koná každodenná after party, alebo zábavy ako napr. Studio 54, penové párty, techno párty alebo hosťovanie slávnych DJ-ov.

Vodice Hangar

Banja Beach, Dubrovnik

Jeden z obľúbenej pláží pre nočný život je na Banja pláži v meste Dubrovnik. Je unikátna, pretože počas dňa si môžete vychutnať popíjanie kokteilov na pláži s výhľadom na staré mesto Dubrovník. Na pláži sú tiež k dispozícií športové a zábavné atrakcie, ako je golf, plážový volejbal, futbal, vodné pólo, požičovňa lodí, jet ski, paragliding, a ďalšie. Vo večerných hodinách príjemné a relaxačné prostredie sa mení na večernú a nočnú zábavu, s účasťou svetovo preslávených DJ-ov elektronickej hudby.

Banje DubrovnikBanje Dubrovnik