Slano (Dubrovnik)

Lokacija: Riviera Dubrovnik
Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Video presentationSlano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)Slano (Dubrovnik)

več slik

Zapri

     
 • Share

Turistična destinacija info Slano (Dubrovnik)

Slano je majhno mesto razčlenjeno v 2 km dolgem zalivu. Oddaljen je samo 35km od zgodovinskega mesta Dubrovnik. Slano z okolico je bilo naseljeno že v prazgodovini (o tem pričajo številni ostanki gradu (utrdbe, stene) na bližnjih hribih in z antičnih časov (rimski castrum na hribu Gradina, zgodnje krščanski sarkofag postavljen pred frančiškansko cerkev). Prebivalstvo se ukvarja s kmetijstvom, ribištvom, gojenjem oljk, vinske trte, sadjarstvom in v zadnjem času predvsem s turizmom. Mesto je bogato z lepimi plažami in zalivi, kjer boste lahko uživali ter se sprostili na prodnatih, peščenih, kamnitih in betonskih plažah. Ta kraj je idealen, če želite preživeti počitnice v miru in tišini. Ljubitelji športa in aktivnih počitnic lahko uživate v odbojki na mivki, tenisu, nogometu, rokometu, košarki, se odločite za kolesarjenje, pohodništvo, jadranje, ribolov in številne vodne aktivnosti. Če ste pripravljeni poskusiti domače specialitete, vam svetujemo obisk restavraciji "Grgurići" in "Kolarin", kot tudi gostilno "Maestral". Medtem ko prebivate na tem prelepem mestu, ne zamudite obiskati tudi  največjo hrvaško atrakcijo - Dubrovnik.

Poglej več  Zapri 

Komentarji gostov Slano (Dubrovnik)

Sijajno
4.2
Skupna ocena gostov
Atmosfera
4.5
Varnost
4.6
Plaže
4
Turistična ponudba
3.7
Gostoljubni prebivalci
4.3

 • Popoln 4.6
  Sandi
  Družina Slovenia
  25. 09. 2013
  Slano nama je všeč. Sem prihajava že šest let. Predvsem nama je všeč, ker je to miren kraj, kajti prideva resnično na počitek in da si vzameva nekaj časa zase.
1/25
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid

Izberi riviero

NAJDI NAMESTITEV
Kje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Slano (Dubrovnik) priporočilo namestitve

* cena za avgust 2020 za maksimalno kapaciteto in minimalno bivanje 7 dni

Soba - Slano (Dubrovnik) Sobe Vlahović Od 50 €
 • Slano (Dubrovnik),
 • Osebe: 2
 • Ocena gostov: 4,9
Apartman - Slano (Dubrovnik) Apartmaji Ane Od 82 €
 • Slano (Dubrovnik),
 • Osebe: 2
 • Ocena gostov: 4,9
Hiša - Slano (Dubrovnik) Hiša Antun Od 185 €
 • Slano (Dubrovnik),
 • Osebe: 6-8
 • Zadnja rezervacija pred 9 dni
Hiša - Slano (Dubrovnik) Hiša Planika Od 239 €
 • Slano (Dubrovnik),
 • Osebe: 4-6
 • Zadnja rezervacija pred 16 dni

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020