Namestitev ob morju Okrug Gornji (Ciovo)

Namestitev ob obali Okrug Gornji (Ciovo)

Namestitev ob morju Okrug Gornji (Ciovo) – namestitev ob obali

Okrug Gornji (Ciovo) je vaša izbira? Želite preživeti dopust v namestitvi ob morju? Izberite eno od namestitev ob obali iz naše ponudbe. Vas sprošča zvok morja, valov? Poiščite namestitev ob morju, ki vam bo polepšala dopust ob sproščujočih zvokih valov…

Čim prej rezervirajte svojo namestitev ob morju in zagotovite sebi in svojim bližnjim sanjski dopust. Izberite svojo namestitev ob morju Okrug Gornji (Ciovo) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte namestitev brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 21 ur
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 257 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 13 dni
Villa Damjan se nahaja na otoku Čiovo, približno 1 km od centra majhnega mesta Okrug Gornji. Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mesto in turist...
Kapaciteta:
9 Osebe
Cena od: 410 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Okrug Gornji (Ciovo).

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Okrug Gornji (Ciovo)

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Okrug Gornji (Ciovo), da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Okrug Gornji (Ciovo) nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Okrug Gornji (Ciovo) nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Okrug Gornji (Ciovo), da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Okrug Gornji (Ciovo)

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Okrug Gornji (Ciovo), izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Okrug Gornji (Ciovo), poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020