Okrug Gornji (Ciovo)

Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)Okrug Gornji (Ciovo)

več slik

Zapri

     
 • Share

Turistična destinacija info Okrug Gornji (Ciovo)

Okrug Gornji je majhno turistično mesto. Nahaja se na otoku Čiovo, ki je z mostom povezan z zgodovinskim mestom Trogir. Kraj je idealen za družine z otroki zaradi svojih čudovitih plaž in tišine. Uživali boste na prodnatih plažah in v številnih zalivih, obdani z zeleno vegetacijo. Ljubitelji aktivnih počitnic lahko izbirate med številnimi možnostmi: smučanje na vodi, najem skuterjev, šola potapljanja, padalstvo, fitnes center in teniška igrišča. Na plaži boste našli tudi številne bare z dobro glasbo. Ribiške svečanosti so organizirane večkrat čez poletje ter so ena izmed najbolj priljubljenih prireditev. Dalmatinske ljudske pesmi, restavracije z izvrstnimi ribjimi specialitetami  in domačim vinom, pa tudi z eko-dalmatinskim specialitetam, so sestavni deli bogatih gastronomskih užitkov, ki jih ponuja Okrug Donji. Tisti, ki iščete bogato nočno življenje, se lahko zabavate v bližnjem Trogirju in Splitu.

Poglej več  Zapri 

Zanimivosti in atrakcije

Komentarji gostov Okrug Gornji (Ciovo)

Sijajno
4.3
Skupna ocena gostov
Atmosfera
4.4
Varnost
4.5
Plaže
4.2
Turistična ponudba
4.2
Gostoljubni prebivalci
4.4

 • Popoln 4.6
  Primož
  Družina Slovenia
  13. 07. 2017
  Mirno
  Mirna destinacija na otoku Čiovo. Novi, udobni apartmaji. Prijazno osebje...
 • Zelo dober 3.6
  Metka
  Družina Slovenia
  11. 07. 2017
  vse je bilo v redu, plaža lepa in urejena, apartma čist po pričakovanjih.
  uživala v morju in soncu in iz apartmaja s pogledom na morje.
  motilo me je le to, da ni bilo pri ponudbi nikjer omenjeno, da je apartma v tako strjenem naselju, da ni bilo mogoče priti z avtom do njega. Po prispetju tja sva morala z možem vso prtljago po stopnicah kakih 50 m prenesti do apartmaja. Res pa je, da je bil avto potem ves čas v garaži, kar pa tudi nekaj šteje. Pogrešala sem ležalnike in senčnike na plaži in menim, da bi bili lahko vključeni v ceno, ki sem jo plačala za apartma.
 • Dober 2.6

  Obitelj
  16. 08. 2013
  Čiovo
  Glede na to da oglašujete da smo bili v Okrugu gornjem naj vam povem da ta apartma ni okrug gornji ampak Mavarstica kjer je samo ena trgovina in en lokal.
3/146
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid

Izberi riviero

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Okrug Gornji (Ciovo) priporočilo namestitve

* cena za junij 2020 za maksimalno kapaciteto in minimalno bivanje 7 dni

 • Okrug Gornji (Ciovo),
 • Osebe: 3-5
 • Ocena gostov: 4,8
Hiša - Okrug Gornji (Ciovo) Vila Damjan Od 246 €
 • Okrug Gornji (Ciovo),
 • Osebe: 8
 • Ocena gostov: 4,7
Apartman - Okrug Gornji (Ciovo) Apartmaji Maja Od 115 €
 • Okrug Gornji (Ciovo),
 • Osebe: 4-5
 • Ocena gostov: 5,0
Apartman - Okrug Gornji (Ciovo) Apartmaji Ana Od 95 €
 • Okrug Gornji (Ciovo),
 • Osebe: 4
 • Ocena gostov: 4,6

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!