Počitniške hiše Okrug Gornji (Ciovo)

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Okrug Gornji (Ciovo)

Okrug Gornji (Ciovo), 16+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Okrug Gornji (Ciovo).

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Okrug Gornji (Ciovo) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Okrug Gornji (Ciovo)! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 18 dni
Villa Damjan se nahaja na otoku Čiovo, približno 1 km od centra majhnega mesta Okrug Gornji. Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mesto in turist...
Kapaciteta:
9 Osebe
Cena od: 452 € na dan

 10 m
Oddaljenost od morja
 600 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
7 Osebe
Cena od: 571 € na dan

Dostopno takoj
Vila Doris se nahaja v Okrugu Gornjem na otoku Čiovo. Okrug Gornji je idealno mesto za družinski dopust z otroki in mlade, željne zabave, neposredna b...
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 426 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 214 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Okrug Gornji (Ciovo).

Počitniške hiše v mestu Okrug Gornji (Ciovo)

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Okrug Gornji (Ciovo): Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Okrug Gornji (Ciovo) pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Okrug Gornji (Ciovo)

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Okrug Gornji (Ciovo), ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Okrug Gornji (Ciovo) nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020