Apartmaji Okrug Gornji (Ciovo)

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Okrug Gornji (Ciovo)

Prikaži vse apartmaje Okrug Gornji (Ciovo)
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Okrug Gornji (Ciovo)! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Okrug Gornji (Ciovo) nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 1 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 97 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 29 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 101 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Okrug Gornji (Ciovo)

Okrug Gornji (Ciovo) ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Okrug Gornji (Ciovo). Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Okrug Gornji (Ciovo) nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Okrug Gornji (Ciovo) nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Okrug Gornji (Ciovo) je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Okrug Gornji (Ciovo) nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Okrug Gornji (Ciovo)

Če potujete z družino, je Okrug Gornji (Ciovo) idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Okrug Gornji (Ciovo), ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Okrug Gornji (Ciovo)

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Okrug Gornji (Ciovo) lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!