Apartmaji Kvarner

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Kvarner

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Kvarner, 2552+ top apartmajev za najem

Kvarner je regija, ki se nahaja na severovzhodnem delu Jadranskega morja - med Istro in hrvaškim primorjem. Je ena izmed najbolj raznolikih regij, kjer se na majhnem področju srečujejo prekrasni otočki, modro morje in zeleno hribovje.

Moderni in lepo urejeni apartmaji na Kvarnerju

Ker želimo našim gostom ponuditi najbolje, smo našo ponudbo obogatili z modernimi apartmaji na Kvarnerju, katerih tople barve in šarmantna ureditev nudijo občutek, kot da ste doma. Na naših straneh lahko najdete več kot dva tisoč apartmajev v zasebni namestitvi na Kvarnerju. Predlagamo vam, da si ogledate ponudbo na destinacijah z največjim številom namestitvenih enot kot so Crikvenica, Baška, Malinka in Senj. Izberite enega izmed prekrasnih apartmajev in uživajte na nepozabnem dopustu.

Priporočilo namestitve Kvarner! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Kvarner nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Apartma kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
213 €  na dan

Safe stay
 50 m
Oddaljenost od morja
 2700 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 14 HODÍN
Apartma kapaciteta:
2 Osebe
Cena od:
147 €  na dan

Safe stay
 130 m
Oddaljenost od morja
 120 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 1 dní
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
73 €  na dan

Apartma kapaciteta:
3 Osebe
Cena od:
91 €  na dan

Safe stay
 20 m
Oddaljenost od morja
 400 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 4 dní
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
85 €  na dan

Safe stay
 50 m
Oddaljenost od morja
 500 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
93 €  na dan

Safe stay
 70 m
Oddaljenost od morja
 300 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 13 dní
Apartma kapaciteta:
2 Osebe
Cena od:
56 €  na dan

Apartma kapaciteta:
5 Osebe
Cena od:
79 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 6 dní
Apartma kapaciteta:
3 Osebe
Cena od:
106 €  na dan

Safe stay
 50 m
Oddaljenost od morja
 100 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 14 HODÍN
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
86 €  na dan
Prikaži vse apartmaje Kvarner

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Kvarner

Ugodni apartmaji na Kvarnerju

Kvarner se ponaša s 160-letno turistično tradicijo. Svojo ponudbo je obogatil z apartmaji po dostopnih cenah. Adriagate.com vam zagotovo nudi največje število apartmajev na Kvarnerju, ki vam s svojo kvaliteto, videzom in lokacijo nudijo največjo vrednost za denar. Največjo izbiro apartmajev lahko najdete v Crkivenici, Senju, na otokih Krk, Rab in Lošinj ter izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Vsekakor ne pozabite spremljati naše first in last minute ponudbe in razne akcije, da bi prihranili tudi preko 25%!

Družinski dopust v apartmaju na Kvarnerju

Preživite najlepši dopust z družino na Kvarnerju, zbližajte se z naravo, sprostite se in poiščite zabavo v številnih aktivnostih te regije. Skupaj spoznajte edinstveno lepoto Kvarnerja, morske modrine in zelene gozdove. Na straneh Adriagate.com poiščite več kot tisoč apartmajev, ki so prilagojeni za družine z otroki, da bi lahko cela družina preživela nepozaben dopust. Ena izmed najboljših družinskih destinacij na Kvarnerju je zagotovo Baška na otoku Krku, katere Vela plaža je popolna za zabavo in dopust najmlajših in najstarejših.

Dopust s hišnim ljubljenčkom na Kvarnerju

Kvarner je idealna destinacija za dopust z vašim štirinožnim prijateljem, saj so tu poleg vas dobrodošli tudi vaši ljubljenčki. Na naših straneh lahko s filtriranjem rezultatov poiščete apartma, ki je popoln za vas in vašega ljubljenčka. Oglejte si našo ponudbo apartmajev na destinacijah, ki nudijo številne apartmaje, in kjer so na voljo urejene plaže za pse, da bi se lahko vaš štirinožni prijatelj osvežil v vročih poletnih dneh. To so Crikvenica, Baška, Krk i otok Cres.

Zanimivosti in atrakcije

Kvarner je idealna destinacija v vseh letnih časih. V predelih Gorskega Kotarja uživajte v zimskih radostih, smučanju in svežem planinskem zraku, le nekaj kilometrov proč pa uživajte v vonju morske soli in zvoku valov, ki se razblinjajo pod pečinami največjih jadranskih otokov. Kvarner je zahvaljujoč bogati kulturni in zgodovinski dediščini, neokrnjeni naravi in vrhunskim specialitetam postal idealna turistična destinacija, tako za miren kot tudi aktiven dopust.

Kvarner

Po morju, po kopnem, po zraku – do Kvarnerja je enostavno priti!

Le nekaj ur vožnje deli evropske metropole kot so Dunaj, München, Budimpešta in Benetke do Kvarnerja. Vsaka destinacija na Kvarnerju, ne glede na to ali se nahaja na otoku, obali ali v gorju, je dostopna, do nje pa se lahko enostavno prispe po avtocesti, z letalom, ladjo ali vlakom.

Do Kvarnerja se najlažje prispe z redno letalsko linijo, low-cost ali čarter linijo, saj se v samem osrčju regije, na otoku Krku, nahaja letališče Reka. Informacije o voznem redu, cenah in ostalih storitvah lahko najdete na spletnih straneh letališča. Če do Kvarnerja potujete z avtomobilom, potem je iz vzhodne smeri najlažje priti po avtocesti Split-Zagreb, medtem ko do Reke iz zahode smeri prispete preko istrskega ipsilona. Cestnina se plača za avtoceste, Krški most, Tunel Učko, več informacij pa lahko najdete na www.hak.hr. Številne trajektne, katamaranske in hitre ladijske linije vsakodnevno povezujejo obalo in kvarnersko otočje tako, da se do želene destinacije lahko enostavno prispe. Več informacij o tem načinu potovanja lahko najdete na spletnih straneh Jadrolinije, Rabske plovbe in LNP-ja.

Najatraktivnejše destinacije na Kvarnerju

Če želite uživati na številnih plažah, raziskati življenje priobalnih mest in otokov ali pač uživati v lepotah hribovja, potem je Kvarner turistična destinacija, ki vas ne bo razočarala.

Ena izmed najbolj atraktivnih destinacij je Opatija - kraljica hrvaškega turizma, ki se nahaja na vzhodni obali istrskega polotoka. Sprostite se v središču mesta v parku Sv. Jakoba in obiščite istoimensko cerkev - najstarejšo zgradbo v Opatiji. Sprehodite se po sprehajališču Lungo Mare in se fotografirajte poleg skulpture Dekle z galebom, ki je eden najbolj znanih simbolov Opatije.

Nedaleč stran od Opatije se nahaja Reka - največje hrvaško pristanišče. Številni kulturno zgodovinski spomeniki, muzeji, plaže in zabavna ponudba bogatijo turistično ponudbo, zato Reka ni le pristanišče in trgovsko središče, temveč postaja vse bolj priljubljena dopustniška destinacija.

Priporočamo obisk Crikvenice – ene izmed najbolj znanih turistični destinacij na Severnem Jadranu, s 120-letno turistično tradicijo. Crikvenica pa ni znana le po kulturni dediščini, številnih hotelih, med katerimi je najstarejši zgrajen davnega leta 1895, in prelepih plažah, temveč tudi po proizvodnji kave.

Novi Vinodolski goste privlači s prekrasno naravo, čistim modrim morjem pa tudi z ohranjeno kulturno-zgodovinsko dediščino. Mesto se je razvilo iz frankopanske utrdbe Novigrad, znano pa je po najstarejšem pravnem dokumentu - Vinodolskem zakoniku. Zvonik cerkve sv. Filipa in Jakoba, Novljansko narodno kolo in karneval Mesopust so najbolj znani simboli tega mesta.

Kvarnerski otoki – Biseri Severnega Jadrana

Cres, Lošinj, Krk in Rab so največji otoki kvarnerskega arhipelaga, zaradi svojega položaja, vpliva narave in številnih kulturno-zgodovinskih dogajanj pa so postali atraktivne turistične destinacije. Navidezno pusta zemlja, ki je nastala pod vplivom močne burje in soli, skriva bogat živalski svet, zato ne bodite presenečeni, če tekom dopusta naletite na sredozemsko medvedko, delfine in skoraj izginule beloglave jastrebe.

Otok Krk je največji hrvaški otok, katerega s kopnim povezuje Krški most. Zanj je značilno število 7; Hrvati so ga naselili v 7. stoletju, sedemkrat se je branil pred gusarji, sedmi Frankopan po vrsti je bil krški knez, na otoku pa se nahaja sedem glavnih središč, med katerimi so najbolj znana Malinska, Omišalj, Krk in Baška. Simbol otoka Krka je Baška plošča - najpomembnejši spomenik hrvaškega jezika s pismenkami glagolice. Avanturisti lahko uživajo v raziskovanju jame Biserujke nedaleč od Malinske, gastronomi pa v vrhunskih specialitetah.

Naravne lepote, kulturno-zgodovinska dediščina, bogat rastlinski in živalski svet in prekrasne plaže so simbol otoka Cresa. Tekom potovanja po otoku ne pozabite obiskati majhna idilična mesteca in naravni fenomen Vransko jezero ter doživite raznolikost severnega in južnega dela otoka.

Premični most povezuje otok Cres z otokom Lošinjem, ki je znan kot oaza čiste narave in aromatičnega rastlinja. Bogata naravna in kulturna dediščina, antični ostanki, čiste plaže, številne manifestacije in muzej na odprtem - mesto Osor bogatijo turistično ponudbo tega otoka in so izjemno atraktivni za obiskovalce iz celega sveta. Ploveč po lošinjskih vodah boste najverjetneje srečali tudi dobre delfine.

Otok Rab je eden izmed najbolj gozdnih jadranskih otokov, znan po številnih romantičnih zvonikih, prekrasnih plažah, kulturno-zgodovinski dediščini in festivalih. Ne pozabite obiskati Rajsko plažo, tekom poletnih noči pa uživajte na Rabski Fjeri.

Gorski kotar – Zelena oaza Kvarnerja

Gorski kotar so pljuča Kvarnerja, idealna destinacija za vse tiste, ki želijo dopust preživeti v miru in tišini. Gorski kotar je idealen v vseh letnih časih; na pobočjih lahko uživate v snežnih radostih in čistem planinskem zraku, svežih poletnih nočeh in neokrnjeni naravi.

Gorski kotar je raj za osebe, ki želijo svoj čas preživeti v magični naravi, jo raziskati ali aktivno preživeti svoj dopust. Bogata kulturna dediščina in zanimive manifestacije so le dodatek k bogati ponudbi, ki jo nudi ta kraj.

Obiščite Delnice, Mrkopalj, Fužine, Skrad, Vrbosko in številne druge destinacije Gorskega kotarja, okušajte tradicionalne specialitete in se resnično spočijte v idilični naravi. Gorski kotar vas zagotovo ne bo razočaral.

Aktiven dopust na Kvarnerju

Če ste ljubitelj številnih aktivnosti, adrenalin pa je tisti, ki vas poganja, bo aktiven dopust v Kvarnerju zagotovo zadovoljil vaša športna pričakovanja. Na Kvarnerju se lahko zahvaljujoč naravnim raznolikostim in geografskemu položaju ukvarjate z gorništvom, pohodništvom, letenjem, potapljanjem in drugimi aktivnostmi.

Ljubitelji planinarjenja lahko uživajo v planinskih aktivnostih v 4 smereh, ki povezujejo destinacije na otokih, obali in v notranjosti. Z več kot 50 zahtevnejšimi in lažjimi, gorskimi in izletniškimi potmi, med katerimi so najbolj znane Reška planinska transverzala, Kapelska planinska pot in Gorska planinska pot, je možno raziskati vse lepote Kvarnerskega področja in uživati v prekrasnih panoramah.

Kolesarjenje je zelo razvita športna aktivnost na Kvarnerju. Danes je na voljo okoli 20 kolesarskih stez različnih zahtevnosti, po katerih lahko prevozite Kvarner. V enem dnevu je možno raziskati lepote gorovja, primorja in otoka. S stezo Stara mesta Liburnije je možno spoznati vsa mesta Opatijske riviere, medtem ko lahko s stezo Po dolinah in hribih otoka Krka doživeti vse lepote največjega hrvaškega otoka.

Uživajte v pogledu na Kvarner iz višin in se poizkusite v padalstvu na aerodromu Grobnik ali v paraglidingu na številnih lokacijah na otoku Krku, Cresu in Rabu.

Potopite se v Kvarnersko modrino in raziščite podmorske jame, razvaline potopljenih ladij in bogato floro in favno. Na področju kvarnerskega vodnega območja je na voljo veliko atraktivnih potapljaških lokacij, za pomoč in dodatna navodila pa se obrnite na pooblaščene potapljaške centre.

V notranjosti Kvarnerja je možno uživati tudi v zimskih športih; alpskem smučanju, teku na smučeh ali sankanju. Pokažite svoje smučarske veščine na številnih urejenih stezah; smučišče Platak, Čelimbaša in Petehovac.

Najbolj znane plaže na Kvarnerju

 1. Vela plaža – peščena in v popolnosti naravna plaža, nagrajena z modro zastavo, se nahaja v Baški, na otoku Krku. Plaža je dolga 1800 metrov, znana je po turkizno modrem morju in drobnem pesku, ki je idealen za igro v plitvini. Plaža je zahvaljujoč številnim vsebinam, atraktivnem toboganu in urejenem delu plaže atraktivna za številne goste.
 2. Rajska plaža – nahaja se v Loparju na otoku Rabu. 2 km dolga peščena plaža, toplo modro morje, gost borov gozdiček in bogata gostinska ponudba so primerni za družine z otroki in vse tiste, ki želijo uživati v čistem morju.
 3. Črni Molo - ena izmed najatraktivnejših peščenih plaž v Crikvenici. Idealna je za družine, saj poleg čistega modrega morja nudi številne aktivnosti – tobogane z vodo, peskovnike, otroška igrišča.

Ali ste vedeli?

 1. Reški karneval je največji karneval na Hrvaškem in eden izmed najatraktivnejših v Evropi. Sunday Times ga je razglasil za enega izmed najbolj eksotičnih dogodkov na svetu, nahaja pa se na seznamu 500 najpomembnejših dogodkov v Evropi.
 2. Prvi torpedo imenovan „Rešitelj obale“ je izdelan v Reki, leta 1860. Izdelala sta ga pomorski kapetan Ivan Luppis in angleški inženir Robert Whitehead.
 3. Največja kolonija ptic plenilk – beloglavi jastreb - živi na otoku Cresu, morske globine okoli otoka Lošinja pa naseljuje 120 delfinov.
 4. Na otoku Rabu je utemeljen nudizem. Začetek nudizma se povezuje z britanskim kraljem Edwardom VIII, ki se je s svojo izbranko, Američanko Wallis Simpson, prvi kopal brez oblačil.
 5. Otok Susak je geološko drugačen od ostalih hrvaških otokov. Formiran je iz peska položenega na kamnini, v pomorski kartografiji pa je zabeležen že v 13. stoletju.
 6. Edina evropska narodna noša nad koleni je tradicionalno oblačilo na otoku Susku.
 7. Prvi turist, ki je prišel v Mali Lošinj, je bil zdravnik Conrad Clar, ki je pripeljal svojega bolnega sina. V Malem Lošinju je sin ozdravel, prepoznavnost otoka kot klimatskega zdravilišča pa je s tem še bolj zrastla.
 8. Franc Jožef I., belgijska princesa Stefani, italijanski kralj Vittorio Emanuel III. in nemški cesar Viljem II. so eni med najbolj znanimi kvarnerskimi gosti.
 9. Mesto Senj je istodobno najbolj vetrovno in najbolj sončno mesto na Hrvaškem, katerega seka 45. vzporednik
 10. Tradicionalna Rabska torta iz otoka Raba je prvič postrežena papežu Aleksandru III. davnega leta 1177.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024