Počitniške hiše Kvarner

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Kvarner

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Kvarner, 199+ top počitniška hiša za najem

Kvarner je, predvsem zahvaljujoč specifičnem geografskem položaju, raznolika regija. Idealna destinacija za miren dopust ne glede na letni čas. Pozimi lahko uživate v zimskih radostih v Gorskem kotarju in smučate s pogledom na morje, poleti pa se lahko osvežite v kristalno čistem morju kvarnerskega arhipelaga. Naravne lepote, razne aktivnosti, kulturno-zgodovinska dediščina in številne manifestacije bodo zagotovo obogatile vaš dopust na Kvarnerju.

Počitniška hiša nedaleč od morja na Kvarnerju

Preživite sanjski dopust v eni izmed čudovitih počitniških hiš na Kvarnerju. Izkoristite udobje, ki ga nudi počitniška hiša, in bližino plaže, da bi se lahko osvežili v vročih poletnih dneh. Največje število počitniških hiš lahko najdete na naših straneh na destinacijah kot so Crikvenica, otok Krka, Rab in podobne.

Priporočilo namestitve Kvarner! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 23 HODÍN
Počitniške hiše kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
213 €  na dan

Safe stay
 30 m
Oddaljenost od morja
 50 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Počitniške hiše kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
108 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 20 dní
Počitniške hiše kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
542 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 8 HODÍN
Počitniške hiše kapaciteta:
11 Osebe
Cena od:
903 €  na dan

Safe stay
 2500 m
Oddaljenost od morja
 2500 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Počitniške hiše kapaciteta:
7 Osebe
Cena od:
371 €  na dan

Safe stay
 20 m
Oddaljenost od morja
 100 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dní
Počitniške hiše kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:
152 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 17 dní
Počitniške hiše kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
357 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 8 HODÍN
Počitniške hiše kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:
219 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 8 HODÍN
Počitniške hiše kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
171 €  na dan
Prikaži vse počitniške hišice Kvarner

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Kvarner.

Kvarner

Družinske počitniške hiše na Kvarnerju

Najemite počitniško hišo na Kvarnerju in preživite prijeten in pester dopust. Iz naše ponudbe izberite eno izmed dopustniških hiš v mestih na Krku, v Ičičih ali Opatiji in svoji družini privoščite sanjski dopust. Za svojo družino pripravite okusen obrok na žaru v dvorišču, medtem ko se vaši otroci igrajo in uživajo v svežem zraku in naravnem okolju.

Kvarner

Najbolj priljubljene destinacije – Kaj ne smete zaobiti na Kvarnerju

Če ste se odločili, da boste svoj dopust preživeli na obali, vam svetujemo, da obiščete eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij - Crikvenico. Znana je po dolgi turistični tradiciji, ki sega v leto 1895, ko je zgrajen prvi hotel Therapia. Od tedaj so številne znane osebnosti, kraljevske družine in filmske zvezde, svoj dopust preživele na tem področju. Je tipično turistično mesto, kjer lahko cel dan uživate v poletnih radostih na mestnem kopališču - plaži Črni molo in v številnih drugih aktivnostih. Nikakor ne pozabite okusiti torto Frankopan, tradicionalno crikveniško slaščico. Za idiličen dopust obiščite tudi Opatijo, izvedite zakaj jo imenujejo Kraljico turizma, na sprehajališču Lungo Mare pa poiščite Hrvaško ulico slavnih.

Novi Vinodolski je mesto z burno zgodovino, zato se priporoča ogled tega mesteca vsem, ki jih zanima kulturno-zgodovinska dediščina. Novi Vinodolski je dom Vinodolskemu zakoniku, enemu izmed najstarejših pravnih zapisov Hrvatov. Obiščite frankopanski kaštel in Narodni muzej ter si oglejte številne predmete iz kulturne preteklosti mesta. Del narodnih običajev spoznajte s folklornim plesom Novljansko narodno kolo, noro zabavo in smeh do solz pa doživite tekom poletnega karnevala Mesopust. Povzpnite se na 36m visok zvonik Cerkve sv. Filipa in Jakoba in uživajte v panoramskem pogledu, popoldne pa se osvežite na dobro urejeni in čisti plaži v zalivu Lišanj.
Svoj dopust na obali obogatite z obiskom mest Reke, Selc in Senja.

Spoznajte tudi kvarnersko otočje. Bogato kulturno-zgodovinsko dediščino, otoška mesteca in prečudovite peščene plaže. Obiščite največji hrvaški otok - otok Krk in raziščite Malinsko, Krk, Baško in druga mesta na otoku. Bogata kulturno-zgodovinska dediščina je dokaz burne preteklosti. Obiščite Jurandvor, blizu Baške, in najdite Baško ploščo iz leta 1100. Ljubitelji adrenalina in naravnih lepot bodo uživali v raziskovanju jame Biserujke, bogate s stalaktiti in stalagmiti, gastronomi pa lahko uživajo v vrhunskih specialitetah tega področja.

Obiščite tudi otok Cres in raziščite vse raznolikosti njegovega severnega in južnega dela. Cres je znan kot habitat beloglavega jastreba, ptice plenilke, ki živi na tem področju. Naravna atrakcija na otoku je sladkovodno Vransko jezero, katerega gladina je pod gladino morja. Cres je idealna destinacija za navtičarje gastronome in tiste, ki jih zanima bogata zgodovinska dediščina.

Most povezuje otok Cres z otokom Lošinjem. Ne bodite presenečeni, če vas do otoka pospremijo delfini, saj največja populacija dobrih delfinov živi na tem področju.

Rabska fjera, Rabska torta in Rajska plaža so simboli otoka Raba. Če boste svoj dopust preživeli tu, bodite prepričani, da vam dobre zabave, specialitet in celodnevne sprostitve na azurni plaži zagotovo ne bo primanjkovalo.

Po vročem poletnem dnevu se odpeljite do gorja, ki je od obale oddaljeno le eno uro vožnje z avtomobilom, in uživajte v svežih nočeh. Čarobna narava, svež gorski zrak, idilična mesteca in neraziskane naravne lepote vas bodo zagotovo pustile brez besed. Raziščite Delnice, Skrad, Mrkopalj, Ravno Goro in Fužine ter odkrijte vse lepote tega kraja.

Naravne atrakcije – Raziščite vsa čudesa magične narave v Kvarnerju

Številne naravne atrakcije, nastale pod vplivom narave, bogatijo področje Kvarnerja in omogočajo idiličen dopust v miru in tišini.

Naravni park Učka se nahaja na planini Učka in delu Čičarije. Specifična klima, bogat rastlinski in živalski svet in endemični primerek učkarski zvonček so značilnosti tega parka. Hodeč po številnih gorskih in poučnih poteh lahko uživate v letu beloglavega jastreba ali planinskega orla, ki naseljujeta to področje. Če se povzpnete do najvišjih vrhov, lahko uživate v očarljivem pogledu na Istro in kvarnerske otoke.

Ljubitelje jam bo očarala lepota številnih stalaktitov, stalagmitov in stalagnatov jame Biserujka, ki se nahaja na severovzhodnem delu otoka Krka. Globoka je le 12 metrov, dolga 110 metrov, temperatura v jami pa varira med 13 in 15 stopinjami. Jama je urejena in dostopna, po legendi pa je dobila ime po zakladu, ki je najdeno v njej. V tej jami živijo številne endemične vrste, netopirji in polži, zelo pomembni pa so ostanki jamskega medveda.

Vransko Jezero je naravni fenomen in najbolj znana naravna atrakcija otoka Cresa. Dolgo je 5,5 km in široko 1,5 km. Še posebej zanimivo je zato, ker se to sladkovodno jezero nahaja na otoku, dno jezera pa je pod gladino morja, na globini 74 metrov. Mit in legenda govorita, da se na dnu jezera nahaja dvorec.

Številni sprehajalci in ljubitelji aktivnega dopusta lahko svoj mir najdejo v gozdnem parku Komrčar, ki se nahaja na otoku Rabu. Obilje mediteranske vegetacije, eksotično rastlinje, različne vrste ptici n metuljev bogati ta gozd.

Gorski kotar je bogat z zelenimi oazami. Na tem področju se nahaja Narodni park Risnjak. Sprehajajoč se po borovem gozdu doživite maksimalno sprostitev, uživajte v opojnem vonju cvetočih livad, prisluškujte zvokom divjih živali in raziščite neverjetno lepoto gorskih pobočij. Risnjak je dom endemične rastlinske vrste planike in bogatega ptičjega sveta. Povzpnite se na najviše vrhove parka in uživajte v spektakularnem pogledu na Alpe, Velebit, Medvednico in jadransko obalo.

Z bogastvom naravnih lepot, rastlinskega in živalskega sveta se ponaša tudi Narodni park Severni Velebit, znotraj katerega se nahaja strogi rezervat Hajduški in Rožanski kukovi in ena izmed najglobljih jam na svetu - Lukina jama. Znotraj parka je nahajališče endemita hrvaške sibireje in dva botanična rezervata. V vasi Kuterevo se nahaja edino zatočišče za mlade medvede na svetu. Obiščite to vas, če želite uživati v zelenju, miru in vaških lepotah; nahranite medvede in skrbite za njih. Središče Narodnega parka je svetišče Krasno, ki se nahaja na 741m nadmorske višine in predstavlja pravi mali raj, v katerem lahko najdete mir.

V bližini Skrada, na 302 m nadmorske višine, se skriva neokrnjen naravni fenomen Zeleni Vir. Očarljivo lep, živahen slap buči vzdolž 70 metrov visoke pečine, pod katero se skriva prostrana jama, v kateri izvira pitna voda zelenkaste barve. Nedaleč od Zelenega Vira se nahaja 800 metrov dolg kanjon Vražji prehod, ki se zoži do 2 metrov širine. Sprehodite se po lesenih mostičkih in uživajte v pogledu na očarljivo vodno stihijo in okoliške pečine.

Zabavna ponudba na Kvarnerju - Kulturno umetniške manifestacije

Turistične destinacije na Kvarnerju se lahko pohvalijo s številnimi zabavnimi vsebinami, ki bogatijo turistično ponudbo.

Tekom MEA Festivala izvedite, kakšna je bila Opatija, ko so v njej bivali cesarica Sissi, cesar Franc Jožef I., cesar Viljem, skladatelj Gustav Mahler in številne druge znane osebnosti.

Reka je znana po dolgi karnevalski tradiciji, tako da lahko januarja in februarja uživate na Reškem karnevalu, ki ga je Sunday Times razglasil za enega izmed najbolj eksotičnih dogodkov na svetu. Ne pozabite obiskati Reški karneval, ki se odvija v februarju. Tekom poletja lahko v Novem Vinodolskem uživate na mednarodnem poletnem karnevalu Mesopust.

V aprilu lahko uživate na Festivalu špargljev, ki tradicionalno poteka v Lovranu. V številnih tavernah in restavracijah okušajte vrhunske specialitete, pripravljene iz zdravih špargljev, in poizkusite svojo srečo v tradicionalni tomboli.

V mesecu juliju ne zamudite Malinskarsko noč na otoku Krku, avgusta pa lahko na Dnevih vina okušate in kupite nekatera izmed vrhunskih vin tega področja.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024