Počitniške hiše Rivijera Opatija

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Rivijera Opatija

Rivijera Opatija, 13+ top počitniška hiša za najem

Skupaj z vašo družino se oddahnite v udobni počitniški hiši na rivieri Opatija. Prijetna klima omogoča obisk tekom celega leta; dišave morja in aromatičnega rastlinja delujejo sproščujoče in zdravilno na dihala. Te kvalitete je prepoznala evropska visoka družba, tako da Opatija danes šteje 170 letno tradicijo turizma.

Sprehodite se po sprehajališču Lungomare, od koder lahko vidite vile in galantne hotele, obkrožene s parki, in predahnete v enem izmed lokalov ali restavracij ob sprehajališču. Hrvaški muzej turizma se nahaja v Vili Angiolini, kjer so na ogled zbirke razglednic in fotografij, hotelski inventar, spominki, vodiči in reklame ter avdio in video posnetki.

Priporočilo namestitve Rivijera Opatija! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino

Počitniške hiše Stella

Rivijera Opatija

 1000 m
Oddaljenost od morja
 2500 m
Oddaljenost od centra
 Bazen
Bazen
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 1 dni
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  278 € na dan

Počitniške hiše Harmonia

Rivijera Opatija

Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  700 € na dan

Počitniške hiše Vilma

Rivijera Opatija

Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  428 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Rivijera Opatija.

Rivijera Opatija
Rezervirajte počitniško hišo na Opatijski rivieri in ne pozabite obiskati kakšno izmed številnih manifestacij.

V mestu Matulji poteka tradicionalen Festival Zvonarjev, medtem ko v Lovranu festival kostanja Marunada, zaradi posebnih endemičnih kostanjev. Poleg tradicionalnih manifestacij potekajo tu tudi različni koncerti, športna tekmovanja in različni gastronomski festivali (čokolade, kave, špargljev, škampov, češenj,…). Med letovanjem v počitniški hiši na rivieri Opatija okusite nekatere izmed gastronomskih specialitet regije. Izjemno so cenjene jedi od škampov in špargljev, češnjeve in kostanjeve slaščice, vsekakor pa poskusite tudi istrske tartufe.Ne pozabite obiskati tudi ene izmed prodnatih plaž na Opatijski rivieri. V mestih Moščeniška Draga in Medveja lahko uživate na prekrasnih plažah ali se spočijete v borovem gozdičku v zaledju. Ljubitelji windsurfinga lahko ujamejo dober veter pri mestu Volosko. Če ste začetnik, obiščite plažo v Moščeniški Dragi. Obiščite tudi naravne znamenitosti riviere in uživajte v aktivnem dopustu. Obiščite naravni park Učka, kjer se lahko ukvarjate s pohodništvom, kolesarjenjem ali pa se preizkusite v prostem plezanju, paraglidingu ali opazujete ptice. Povzpnite se tudi na vrh, da bi uživali v prekrasnem panoramskem pogledu na otoke.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020