Vile Rivijera Opatija

Izberite najboljše vile, ki jih nudi Rivijera Opatija

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Rivijera Opatija, TOP vile za najem

Rezervirajte eno izmed vil iz naše ponudbe na rivieri Opatija in uživajte v udobju in zasebnosti v času svojega dopusta. Opatija dolguje svojo dolgoletno tradicijo turizma blagi klimi, zato jo lahko obiščete v kateremkoli letnem času. Na teh prostorih so nekoč letovali kralji in cesarji ter visoka družba.

Obiščite imenitne vile in hotele, obkrožene z razkošnimi parki, v Vili Angiolini pa si lahko ogledate zgodovino turizma skozi zbirke razglednic in fotografij, reklam, vodičev, spominkov ter video in avdio zapisov. Vsekakor se sprehodite po sprehajališču Lungomare, ki se vije vse do Lovrana (12km). Predahnite v enem izmed lokalov ali restavracij ob morju. Okušajte različne specialitete od škampov in špargljev ter endemični kostanja iz Lovrana. Prav tako morate okusiti edinstvene istrske tartufe.

Priporočilo namestitve Rivijera Opatija

Vila Oliva

Rivijera Opatija

Safe stay
 Bazen
Bazen
Klima Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dní
Vila kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:
370 € na dan

Vila Infinity

Rivijera Opatija

Vila kapaciteta:
10 Osebe
Cena od:
941 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velika ponuda ekskluzivnih vila - Rivijera Opatija.

Rivijera Opatija

Izberite vilo na Opatijski rivieri in obiščite eno izmed manifestacij, ki potekajo tekom celega leta

Razen tradicionalnih manifestacij kot je Festival Zvonarjev v mestu Matulji, so na voljo še različno koncerti, športna tekmovanja in gastronomski festivali (kave, čokolade, škampov, špargljev, češenj, marunade (kostanjev),…).Sprostite se v vili na Opatijski rivieri ob bazenu ali obiščite eno izmed prodnatih plaž v Moščeniški Dragi ali Medveji. Če ste ljubitelj windsurfinga, lahko obiščete mesto Volosko zaradi ugodnega vetra v zalivu. Prav tako lahko raziskujete podmorski svet in odkrivate ladijske razbitine.Vzemite si čas za izlet v naravni park Učka, kjer lahko uživate v sprehodu po pohodniških stezah, ki vodijo do vrha, in prekrasnem pogledu na morje in otoke. Prav tako lahko kolesarite, opazujete ptice in se preizkusite v prostem plezanju ali paraglidingu.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022