Namestitev ob morju Rivijera Opatija

Namestitev ob obali Rivijera Opatija

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Namestitev ob morju Rivijera Opatija – namestitev ob obali

Oglejte si našo ponudbo namestitev ob morju na Opatijski rivieri, da bi uživali na eni izmed čudovitih plaž. Obiščite prodnate plaže v Moščeniški Dragi, Medveji ali Ičičih, kjer se lahko sprostite in uživate v čistem zraku. V vročem delu dneva poiščite senco borovega gozdička.. Otroci se lahko zabavajo na igriščih in toboganih na plažah ali v plitvini. Od športnih aktivnosti se lahko preizkusite tudi v windsurfingu, ki je priljubljen v zalivu pri mestu Volosko, ali v drugih vodnih športih.

Od športnih aktivnosti se lahko preizkusite tudi v windsurfingu, ki je priljubljen v zalivu pri mestu Volosko, ali v drugih vodnih športih. Podmorski svet je prav tako zanimiv zaradi številnih ladijskih razbitin in bogate flore in favne, pa se lahko potapljate na nekaj lokacijah.Med bivanjem v namestitvi ob morju v Opatijski rivieri, vsekakor obiščite mesto Opatija.Tu je nekoč letovala visoka evropska družba, tako da ima mesto stoletno tradicijo turizma. Medtem ko se sprehajate po dolgem sprehajališču ob morju – Lungomare – lahko opazite čudovite razkošne vile in hotele obkrožene s parki.

Mesta in kraji

Priporočilo namestitve

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Rivijera Opatija.

Rivijera Opatija

Tekom vašega bivanja v namestitvi ob morju na rivieri Opatija ne zamudite obiskati nekatere izmed manifestacij

V najstarejši zgodovinski Vili Angiolini se nahaja Hrvaški muzej turizma. Opatija pa ni znana le po turizmu, temveč tudi kot mesto sestankov, kongresov in konferenc. Atraktiven, hrkati tradicionalen je Festival Zvonarjev v mestu Matulji, ki je uvrščen na UNESCO-v seznam svetovne nematerialne dediščine. V Lovranu lahko obiščete festival kostanja (Marunada), kjer boste okušali kvalitetni kostanj posebnega okusa. Poleg manifestacij, ki temeljijo na tradiciji, se tod organizirajo tudi športni turnirju, različni koncerti ter gastronomski festivali (špargljev, češenj, škampov, čokolade, kave,…).

Med počitkom v namestitvi ob morju na Opatijski rivieri pa v restavraciji ne pozabite naročiti kakšne izmed specialitet mesta. Lahko uživate v mediteranski hrani, ki vključuje jedi pripravljene iz sveže ribe in morskih plodov. Posebnega okusa so škampi in kostanjeve ter češnjeve slaščice iz Lovrana. Ne pozabite okusiti tudi istrske tartufe.Če se želite odpraviti na izlet in aktivno preživeti dopust, potem obiščite naravni park Učka. Tu so na voljo številne pohodniške steze, kjer se lahko sprehajate ali kolesarite. Steze vas bodo pripeljale do vrha, od koder se razprostira nepozaben pogled na Kvarnerski zaliv pa tudi notranjost. Na Učki lahko letite s padalom, opazujete ptice in se preizkusite v prostem plezanju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2021