Affiliate program

Adriagate Affiliate Program

Amennyiben saját web oldallal rendelkezik az Adriagate affiliate program az Ön részére teli találat! Az Adriagate affiliate programján keresztül kiegészítő jövedelemre tehet szert minden olyan, hálózatunknál regisztrált szállásfoglalás után, melyhez a megrendelő az Ön honlapjáról kiindulva jutott el a mienkre.

Hogyan működik az Affiliate program?

Az Ön honlapjáról az Adriagate oldalára érkező...
... szállást foglaló...
...Önt 5-10%-ig terjedő jutalék illeti meg!

Miért érdemes bekapcsolódni az Adriagate affiliate programjába?

  • - mindenaz Adriagate oldalásra átirányított foglalás az Ön részére jövedelmet hoz
  • - Az Ön feledata csupán annyi, hogy az Adriagate linkjét a saját weboldalára integrálja, majd az ügyfélszolgálati irodánk munkatársai fogadják a beérkező foglalásokat
  • - Az Adriagate széleskörű színvonalas horvátországi szállások közvetítésre specializálódott
  • - Adriagate weboldala 13 nyelven érhető el, ügyfélszolgálatunk az adott nyelven készségesen segítenek az érdeklődőknek.

Az Adriagate affiliate programjához való csatlakozás egyszerű és ingyenes.

Az on-line belépési nyilatkozat kitöltését követően két napon belül megküldjük a felhasználói nevet és a jelszót. A rendszerbe való belépés során partnereink naprakészen ellenőrizhetik forgalom kimutatásukat. Az affiliate számlában affiliate linkeket generálhat.

Az Adriagate oldalról válassza az Önnek leginkább megfelelő bannert vagy szöveget, melyet a saját web oldalán szeretne megjelentetni. Ezután válassza ki az Adriagate.com azon web oldalát, ahova el szeretné vezetni saját honlapjának látogatóját. Vigye be a linket a generátorba, mely az Ön affiliate számla menüpontjában található, majd a generált linket integrálja a saját oldalára.

A számla menüponton keresztül nyomon követheti az éves forgalmat, a látogatások, lekérdezések és a rendelések számát, valamint az aktuális esedékes jutalék összegét.

Amennyiben az Adriagate affiliate programal kapcsolatban további felvilágosításra lenne szüksége, kérjük keressen a következő e-mail címen: affiliate@adriagate.com  


Legyen Ön is az Adriagate affiliate programjának tagja!
Regisztráljon még ma!
Amennyiben az Adriagate affiliate programjáról további kérdése lenne, kérjük az alábbi e-mail címen lépjen velünk kapcsolatba: affiliate@adriagate.com

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023