Jacht charter - Horvátország

Egy tökéletes hajós vakációra vágyik Horvátországban a legközelebbi barátaival és a családjával, amely során a saját maguk által diktált tempóban fedezhetik fel az Adriát? Nagyszerű! A lehető legjobb helyen jár! :) Ha saját személyes teret és kényelmet szeretne, ezért úgy érzi, hogy egy közös kabin egy kis hajón nem felelne meg az igényeinek, akkor talán szívesen választana magának egyet a bérelhető hajóink kínálatából, hogy úgy élhesse át a horvátországi hajós üdülést, ahogy az a legjobb az ön számára, az önhöz legközelebb álló személyek körében. Az egyik legnagyobb előnye annak, ha saját jachtot bérel magának Horvátországban, hogy saját tempójában hajózhat, miközben szabadon felfedezheti a rejtett öblöket, csakúgy mint a legjobb búvár merülőhelyeket, miközben teljes szabadságot élvez az ön számára tökéletes útiterv megtervezésében.

Amikor rugalmasan tervezhető utazásról beszélünk, és arról, hogy lehetőségünk legyen az út minden egyes részletét személyre szabni, hogy szabadon, a saját tempónkban fedezhessük fel az Adriát, akkor a jacht és hajóbérlés Horvátországban kiemelkedően sok lehetőséget nyújt, így nem csoda, hogy az emberek egyik kedvenc családi üdülési formájává vált. Lehetőség van személyzet nélküli hajó bérlésére, amikor saját maga navigálhatja a hajót szigettől szigetig az Adrián, vagy pedig úgy is dönthet, hogy inkább szkipperrel együtt bérel hajót Horvátországban, és a tapasztalt szkipperre bízza a kormánykereket, hogy ő navigálja végig a hajót az ön által kiválasztott útvonalon, miközben ön minőségi időt tölthet a szeretteivel. Bárhogy is döntsön, egy dolog biztos: ha egy jachtot vagy egy hajót bérel a Horvátországi családi hajózáshoz, akkor életre szóló élményben lesz része! :)

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

Használja ki a katamaránok, vitorlások, motorcsónakok teljes kínálatára vonatkozó, 5% és 25% közötti előfoglalási kedvezményeket a következő évre szóló.


For all further information contact us on info@adriagate.com or by telephone at +38521271870

Fotómelléklet

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024