Autentičnost ispred svega

Autentičnost je širok pojam u kojem ističemo posebnost određenog proizvoda kojeg nudimo na osnovu lokacije, hrane, kulture, običaja, tradicije ili nečega skroz trećeg. Zbog svoje posebnosti i činjenice da ide van zacrtanih okvira ovaj smještaj ima neodoljivu magnetičnu privlačnost. Ove kuće iz snova nisu samo najsigurniji tip smještaja, već su savršena mjesta za bijeg od vreve našeg svakodnevnog života.

Autentični smještaj, potreba, a ne luksuz.

autentični smjetaj

Danas svi ističu savršenstvo u svojim objektima i lokacijama naglašavajući luksuzno uređenje i tehnološku opremljenost. Autentični smještaj vodi se tezom da kroz manje savršenosti dolazimo do više autentičnosti.

Vila Rokova Vala, kuća na osami

psihofizička ravnotežaŽivimo u vrijeme kada autentičnost nije lako pronaći iz razloga što nas životni put često vodi u potpuno drugom smjeru. Bijeg iz stresne svakodnevice više nije luksuz već potreba.

Povratak Majci Prirodi u suštini predstavlja daleko najdjelotvorniji način vraćanja psihofizičke ravnoteže, a ujedno se radi i o najsigurnijem tipu odmora. Prosječno trajanje boravka u smještajima ove vrste je 16 dana. Dužina boravka odličan je dokaz neodoljivog šarma ovih osamljenih kuća.

Kuće na osami, savršen odmor za Vas i Vašeg ljubimca.

Brojni gosti prepoznali su prednosti ovakve vrste odmora stoga se s rezervacijama za autentični smještaj kreće već u rujnu za nadolazeću godinu, a takav trend samo se nastavio i u vrijeme pandemije. Vrijedi napomenuti da su ljubimci dobrodošli u 90% objekata ovog tipa.

kućni ljubimci su dobrodošliHrvatska obiluje otocima koji su savršeno pogodni za ovaj vid odmora. Za Objekte ove vrste obično se veže i neka zanimljiva priča.

Hvar Brač Hrvatska autentični smještaj

Sjevernodalmatinski otoci Pašman i Žižanj u blizini Nacionalnog parka Kornati kao i otoci Brač i Hvar središnjoj Dalmaciji idealna su odredišta za autentičan odmor na osami zbog svoje netaknute prirode stoga uživajte u kristalno čistom moru i provedite odmor iz snova.

Pronađite idealan autentični smještaj na Jadranu.