Putovanja s djecom i online škola, posao za računalom

Razvoj tehnologije omogućio je da pojedini sektori gospodarstva mogu posao raditi dislocirano. A promjene koje su nastupile pandemijom samo su taj proces ubrzale te su se proširile i na školovanje. Takav trend, iako možda nismo na njega još uvijek navikli, zapravo nam omogućava da mijenjamo mjesto boravka.

Ako već ne izlazimo iz doma možemo si odabrati neko posebno mjesto gdje želimo provoditi vrijeme naprimjer kuću u prirodi ili pak s pogledom na more.

Živite, radite i školujte djecu u prekrasnim kućama uz Hrvatsku obalu

Da su pojedinci prepoznali prednosti ovakvog tipa rada i školovanja potvrđuje trend sve većeg broja takozvanih obiteljskih nomadi. To su bračni parovi s djecom, koji potaknuti zbivanjima u svijetu traže idealno prebivalište.

Obiteljski nomadi prednost daju smještajima u mirnijim mjestima, koja i dalje ostaju dobro povezana s urbanim središtima zbog dostupnosti svih esencijalnih usluga (trgovina, ambulanti itd.), ali u isto vrijeme žele uživati u određenoj intimi koju kuće na mirnijim lokacijama, uz pripadajuća im dvorišta, nude.

Ponuda smještaja za obiteljske nomade – radni prostor za vas i mjesto za igru s djecom na otvorenom

Srećom, Hrvatska obiluje takvim destinacijama, bilo na otocima, bilo u manjim mjestima na priobalju ili dalmatinskom zaleđu. Vi radite, spojeni na stabilnu internet vezu u posebnoj prostoriji koja potiče radi i kreativnost, dok se dijete igra u dvorištu, a kasnije možete zajedno s cijelom obitelji u šetnju prirodom ili na kupanje.

Smještaji ovakvog tipa moderno su opremljeni, a sama cijena smještaja i režija, kao i cijena svih ostalih usluga značajno je niža u Hrvatskoj naspram europskog prosjeka, tako da za isti novac možete dobiti puno više.

Selekcija smještaja za digitalne nomade i obitelji s djecom koja se školuju online

Za sve one koji dolaze s obiteljima Adriagate je izdvojio najbolje kuće locirane u malim urbanim sredinama (otocima, obali, kao i kontinentalnom dijelu zemlje). Svi objekti raspolažu izvrsnom Internet vezom, radnim stolovima te su jako dobro prometno povezani s ostatkom zemlje, locirani blizu svih glavnih aerodroma, uz dostupnost svih glavnih usluga (zdravstvenih ustanova, barova, restorana, trgovina).

Za samce ili parove, osim kuća, na raspolaganju su i mnogobrojni apartmani na raznim lokacijama.

„Zaključno želimo završiti s mišlju da život promatramo kao automobil, ako automobil držite u garaži cijeli život, od istog nema velike koristi stoga izađite na cestu i odvezite se do Hrvatske😊.“

 

Ivan K.