Lijepe riječi i pohvale zaista se isplate! Adriagate, Vaš specijalist za ljetovanje u Hrvatskoj nagrađuje Vas s posebnim popustom na iduću rezervaciju.

Sve što trebate napraviti je preporučiti nas Vašoj obitelji, prijateljima ili poznanicima i za svakog novog klijenta Adriagate-a koji izvrši rezervaciju slijedom Vaše preporuke Vi automatski ostvarujete 5 posto popusta za Vašu iduću rezervaciju. Vaš prijatelj treba dodati Vaše ime kao osobe koja nas je preporučila u toku rezervacije kako biste Vi ostvarili popust na idućoj rezervaciju. Možete akumulirati višestruke promotivne popuste od 5% ako Vas više od jednog kontakta navede kao preporučitelja. Promotivni popust vrijedi 12 mjeseci, a može se kombinirati s drugim bonovima za vjernost na jednoj rezervaciji.

Pročitajte ovdje naša pravila i uključite se u program nagrađivanja preporuka.

PRAVILA PROGRAMA PREPORUKE:

  1. Cilj programa preporuke je poticanje postojećih klijenata Adriagate putničke agencije, kao i novih potencijalnih klijenata.
  2. Adriagate Promotor je postojeći ili novi klijent koji preporučuje Adriagate usluge smještaja jednom ili više njegovih /svojih kontakata slanjem email-a s referalnim kodom.
  3. Novi klijenti su Kontakti promotora koji na kraju izvršavaju rezervaciju za koju ostvaruju popust na puni iznos svoje rezervacije.
  4. Adriagate Promotor može proslijediti e-mail s promotivnim kodom preporuke na onoliko svojih kontakata koliko želi.
  5. Adriagate Promotor automatski ostvaruje 5% promotivnog popusta ako jedan ili više njegovih kontakata izvrši rezervaciju putem Adriagate web stranice.
  6. Pojedinačna rezervacija odnosi se na adresu e-pošte s koje je rezervacija stigla, moguće je da Kontakt rezervira više smještajnih jedinica putem istog emaila, u ovom slučaju to se smatra pojedinačnom rezervacijom i 5% popust se primjenjuje na svaku rezerviranu jedinicu. Promotor ostvaruje 5% promotivnog popusta neovisno o broju smještajnih jedinica koje je kontakt rezervirao preko svog emaila..
  7. Ako kontakti izvrše rezervaciju koristeći dvije ili više različitih adresa e-pošte, promotor ostvaruje zasebni promotorski popust od 5% za rezervacije sa različitih email adresa, a kontakti ostvaruju popust od 5% za rezervacije sa svake pojedine email adrese. Na taj način Promotor može akumulirati višestruke promotivne popuste od 5% ako više njegovih kontakata izvrši rezervacije sa zasebne adrese e-pošte.
  8. Podaci u vezi s popustom 5% automatski se šalju na e-poštu promotora čim navedeni kontakt potvrdi rezervaciju unoseći ime i prezime i / ili email promotora tokom rezervacije.
  9. Potvrđena rezervacija je ona kod koje je podmiren barem iznos akontacije nakon čega se šalje potvrda rezervacije.
  10. Promotivni popust od 5% može se kombinirati s drugim bonovima za vjernost na jednoj rezervaciji.
  11. Promotivni popust od 5% vrijedi 12 mjeseci počevši od dana izdavanja / slanja na e-adresu Promotora.
  12. Kontakt mora unijeti puno ime i prezime i / ili adresu e-pošte osobe koja im je preporučila Adriagate (Promotor) tijekom postupka rezervacije.
  13. Kontakt mora umetnuti preporučeni promotivni kôd koji je primio u e-poruci koju je promotor proslijedio tijekom postupka rezervacije kako bi u trenutku rezervacije ostvario popust od 5%.
  14. Promotor i Kontakt moraju biti dvije različite osobe.
  15. Kontakt može ostvariti popust od 5% samo kao potpuno novi klijent koji nije prethodno rezervirao uslugu Adriagate niti izravno putem Adriagate web stranice ili putem affiliate ili B2b kanala.
  16. Popust od 5% koji kontakt ostvari za rezervaciju oduzima se od glavne cijene noćenja po smještaju, ne uključujući dodatne naknade za boravišnu pristojbu ili bilo koju drugu naknadu koja ne predstavlja glavnu cijenu smještaja.
  17. Promotivni popust od 5% koji Promotor dobije ne može se prenijeti na treću osobu.
  18. Dvije različite osobe ne mogu jedna drugoj biti promotori, jedna može biti promotor, a druga kontakt.
  19. U slučaju da se rezervacija koju izvrši Kontakt otkaže prije zakazanog datuma dolaska, otkazuje se promotivni popust poslan promotoru. Ako je Kontakt imao više jedinica rezerviranih putem jedne e-mail adrese, u tom slučaju promotivni popust poslan promotoru ostaje valjan sve dok je barem jedna jedinica još uvijek aktivna i popust od 5% dodijeljen Kontaktu primjenjuje se na aktivne jedinice.
  20. U slučaju da Promotor izvrši rezervaciju i otkaže je prije zakazanog dana dolaska nakon što je iskoristio promotivni popust u tom slučaju se primijenjeni popust otkazuje i primjenjuju se standardni uvjeti otkazivanja.
  21. Organizator i kontakt mogu prebaciti rezervaciju na drugi datum ili čak na iduću godinu te i dalje zadržati vrijednost popusta ako se vlasnik smještaja slaže s promjenom datuma.
  22. Kontakt daje Adriagateu pravo da obavijesti promotora o prijemu preporučenog promo popusta na temelju potvrđene rezervacije od strane kontakta i da organizatoru otkrije ime kontakta i potvrđeni status rezervacije. Svi ostali detalji u vezi s rezervacijom koju je izvršio Kontakt ostaju povjerljivi.
  23. Adriagate zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja programa preporuka bez prethodne najave. U slučaju da se pravila promijene, najnovija verzija bit će poslana promotorima i kontaktima e-poštom i ako nijedna strana ne pošalje emailom bilo kakvi prigovor u roku od 72 sata od dana slanja, to znači da su sve stranke u sukladne s promjenama.

 

ISKORISTI SVOJIH 5% POPUSTA I POZOVI PRIJATELJE »

REFERRAL