Rakalj

Plats: Blå Istrien
RakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakaljRakalj

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Rakalj

Rakalj är en liten stad på den västra stranden av Rasa Bay, som ligger på den sydöstra kusten av Istrien, 12 km nordost om Marčane och 30 km från Pula. Först nämns i 1190:e var Rakalj gång känd för sin traditionella Istriens keramik, en tradition återupplivade nu turismen. Det var också känt för sina skickliga seglare och fiskare. Rakalj är också attraktiv för besökare på grund av sin kulturella och historiska sevärdheter (barock församlingskyrkan byggdes på 18th century, de Rakalj slottsruinen) samt den etnografiska insamlingen var belägen i det ursprungliga hem forskare och författare Mijo Mirkovic (Mate Balota) . Stari Rakalj (Old Rakalj), ligger närmare havet på en liten kulle längs Raška viken. Bredvid ruinerna av den gamla Rakalj är kyrkan St Agnes från år 1495. Placeringen och dess omgivningar är rikt på flora och fauna, och som sådan är lämplig för landsbygdsturism, jakt och vandring. Rakalj erbjuder vacker en landsbygd, havet, solen och den tysta bort från de trånga badorter. Många vackra stränder (ligger 3 km bort) är dolda, vilket ger en känsla av frihet och intimitet. Du kan njuta av läckerheter Istrien regionen i restaurangen "Sveti Mikula". Under vistelsen i Rakalj glöm inte att besöka andra kända turistmål i Istrien som Pula, Rovinj, Umag och Porec.

Pula är en stad rik på historia och kulturella monument. Besök amfiteater som dominerar staden och är den 6: e största antika amfiteatern i världen, Augustus tempel, triumfbåge av Sergijans, Forum, portar Hercules, kyrkan och klostret St Frances, slott, marin kyrkogård och många andra. Staden erbjuder ett brett utbud av sport-och fritidsaktiviteter också. Du kan delta i vindsurfing, basket, tennis, segling, panorama flyg, naturen klättring, golf, dykning, vandring och cykling.

Rovinj är en liten stad belägen på den västra kusten av Istrien. Den är rik med historiska landmärken, som vi rekommenderar följande: Old Town, stadsmuren och Gates, Church of St Eufemia, Baptistry den heliga Treenigheten, Franciscan kloster, slottet på ön St Andrew och Dvigrad. Bortsett från sina historiska landmärken är Rovinj rikt med naturlig skönhet, liksom. Var noga med att besöka sevärdheter som Limska Draga, Rovinj öarna och kustregionen, "Zlatni Rat" Forest Park "Fantazija" stenbrott "Palud" Marsh och Dvije Sestrice öarna.

Umag är en stad och hamn på nordvästra kusten av Istrien. Många kallar den staden turism och idrott eftersom det har under många år, stod som värd för ATP-tennis turneringen och den är värd många stjärnor i världens tennis.

Poreč är en av de mer vackra turistmål på halvön Istrien. Staden är rik på historiska minnesmärken och naturlig skönhet. Av sina historiska monument rekommenderar vi att du besöker norra fortet, det pentagonala fästning, kanon, medeltida stadsmurarna och Eufrasiusbasilikan. Också ta lite tid att visa sin naturliga skönhet, såsom Baredine, Mark-och Pincinova grottor, grupp av träd nära St Anne kyrkan genom Červar. Sport och fritid fans kan njuta av aktiviteter såsom dykning, jet-ski ridning, fiske, segling, vattenskidor, promenader, cykling, golf, jakt eller paintball. De som föredrar extrema sporter kan uppleva bergsklättring eller verksamhet på adrenalin park "Akros."

Gör boende bokningar för din lägenhet, fritidshus, villa eller ett läge vid havet från vår erbjudande om Rakalj ad spendera och oförglömlig semester med din familj eller vänner.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Rakalj

Fantastisk
4.3
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.6
Säkerhet
4.6
Stränder
3.8
Turisterbjudande
3.4
Vänlig lokalbefolkning
5

0/6
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Rakalj rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Lägenhet - Rakalj Lägenheter Milan Från 1221 SEK
 • Rakalj,
 • Personer: 6-8
 • Gästers betyg: 4,5
Lägenhet - Rakalj Lägenheter Ratko Från 1150 SEK
 • Rakalj,
 • Personer: 5-6
 • Gästers betyg: 4,8
Lägenhet - Rakalj Lägenheter Zora Från 349 SEK
 • Rakalj,
 • Personer: 2
 • Gästers betyg: 4,9
Hus - Rakalj Hus Rita Från 568 SEK
 • Rakalj,
 • Personer: 4-5
 • Gästers betyg: 4,3
 • Senaste reservationen för 5 dagar

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020