Valbandon

Plats: Blå Istrien
ValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandon

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Valbandon

Valbandon är en turistort belägen på den södra kusten av Istrien och det faktum att det är mycket nära till Pula och "Bi Village" lägret, detta är den perfekta destinationen för familjer med barn. Även i närheten av Brijuni National Park, bestående av 13 små och 2 stora öar, gör det ett attraktivt turistmål. Brijuni National Park är en av de vackraste nationella fenomen där man kan uppleva den fantastiska sammanhållningen i människor, växter och djurliv. Valbandon erbjuder en särskild fördel för små barn i sina långa stenstränder som är perfekta för barns lek, medan den tjocka pinjeskog garanterar frisk luft under varma sommardagar. Du kan smaka traditionell mat från Istrien i restauranger "Pineta Mare", "Bi Village", "Vala" och "Istarska hiza". Varje år värd Valbandon en fest som kallas "Valbandon ispod črpinje" ("Valbandon i en holländsk ugn"), där traditionella Istrien måltider tillagas (lamm, åsna, champinjoner, bläckfisk, rocka, olika typer av fisk och andra). Det finns inga platser för kvällsunderhållning i Valbandon så vi rekommenderar att du besöker Pula, Medulin och Rovinj för detta ändamål.

Även i Pula, den största staden på halvön Istrien, missa inte chansen att besöka sina kulturella monument och smaka den rika kulinariska utbudet av denna region (Istriens prosciutto, tryffel, etc.). Erfarenhet romersk arkitektur och visa amfiteatern, triumfbågen av Sergijans och portar Hercules, Lowe Gate, Augustus tempel, den lilla romerska teatern i centrum av staden, Forum, centrum och många andra.

Medulin är en plats med en lång kustlinje. En stad som tidigare levde av fiske är nu ett modernt turism centrum. Denna stad har helt anpassas till turismen och kan ge sina gäster med en dynamisk och innehållsrik semester. Sport och älskare fritid kan njuta av dykning, fotboll, cykling, golf, tennis, ridning, segling, vindsurfing och kitesurfing. Medulin har några av de vackraste sand, sten-och klippstränder i Istrien.

Rovinj är en liten stad belägen på den västra kusten av Istrien. Det är känt för sina historiska landmärken, som vi betona följande: Gamla stan, stadsmuren och portar, Church of St Eufemia, Baptistry den heliga Treenigheten, Franciscan kloster, och slottet på ön S: t Andrew. Bortsett från sina historiska landmärken är Rovinj rikt med naturlig skönhet, liksom. Var noga med att besöka sevärdheter som Limska Draga, Rovinj öarna och kustregionen, "Zlatni Rat" Forest Park "Fantazija" stenbrott "Palud" Marsh och Dvije Sestrice öarna.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande och tillbringa en oförglömlig semester med din familj eller vänner i vackra Valbandon.

Se mer  Stäng  

Sevärdheter

Destinationer i närheten (Valbandon)
Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Valbandon

Fantastisk
4.2
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.3
Säkerhet
4.5
Stränder
3.9
Turisterbjudande
4.3
Vänlig lokalbefolkning
4.2

0/10
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Valbandon rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Hus - Valbandon Villa Christine Från 2532 SEK
 • Valbandon,
 • Personer: 1-10
Lägenhet - Valbandon Lägenhet Dražen Från 548 SEK
 • Valbandon,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 4,0
Lägenhet - Valbandon Lägenheter Manda Från 666 SEK
 • Valbandon,
 • Personer: 3-5
 • Gästers betyg: 3,8
Hus - Valbandon House Sole Från 2016 SEK
 • Valbandon,
 • Personer: 8-12
 • Gästers betyg: 4,4

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020