Peroj

Plats: Blå Istrien
Peroj

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Peroj

Peroj är en liten, inre stad belägen ungefär en kilometer från kusten av Istrien och mycket nära Fažana. Det nämndes som en destinationer sommarlovet så långt tillbaka som den romerska eran. Du kan hitta boende i privata lägenheter. Det är en värdefull och intressant arkeologiskt plats från romartiden så vi rekommenderar den till dem som vill ha en semester bort från buller och havet, samtidigt som nära till städer rika kulturarv. I denna stad kan du se kyrkan St Stephen och den ortodoxa kyrkan St Spiridon, medan en kort bit från Peroj du kommer att stöta St Foška (skyddshelgon för reumatism, artrit och huvudvärk). Peroj drar nytta av sin position på bästa möjliga sätt. Den har en vacker utsikt över Brijuni National Park och vi rekommenderar starkt att du tar dig tid att resa 12km till Pula och besöka den unika amfiteatern. Peroj är välkänt för sin produktion av hög klass olivolja, som är en av de läckerheter Istriens regionen. Kulinariska entusiaster kan smaka mat från Istrien och läckerheter i denna region på restauranger "Castell" och "Villa Letan". Missa inte chansen att besöka större turistmål som Pula, Rovinj och Medulin.

Måste-se platser

Pula är en stad rik på historia och kulturella monument. Besök amfiteatern, som dominerar staden och är den 6: e största antika amfiteatern i världen, Augustus tempel, triumfbåge av Sergijans, Forum, portar Hercules, kyrkan och klostret St Frances, slott, marin kyrkogård och många andra. Staden erbjuder ett brett utbud av sport-och fritidsaktiviteter också. Du kan delta i vindsurfing, basket, tennis, segling, panorama flyg, naturen klättring, golf, dykning, vandring och cykling.

Rovinj är en stad på den västra kusten av Istrien. Besök naturarv Rovinj och dess omgivningar. Du kan besöka historiska monument såsom den gamla stadsdelen, stadsmuren och grindar, St Eufemije kyrka, dopfunt i den heliga Treenigheten, Franciscan kloster, slott på St Andrews ö och Dvigrad.Some dess mest kända och skyddade naturarv är LImska Draga, Rovinj öarna och kustregionen, park skogen "Zlatni Rat", "Fantazija" stenbrott, Palud träsk och Dvije Sestrice öar.

Medulin är en stad med en lång kustlinje. En stad som tidigare levde av fiske är nu ett modernt turism centrum. Denna stad har helt anpassas till turismen och kan ge sina gäster med en dynamisk och innehållsrik semester. Sport och älskare fritid kan njuta av dykning, fotboll, cykling, golf, tennis, ridning, segling, vindsurfing och kitesurfing. Medulin har några av de vackraste sand, sten-och klippstränder i Istrien.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande och spendera en romantisk och oförglömlig semester i denna lilla stad, upptäcka det historiska arvet i regionen.

Se mer  Stäng  

Sevärdheter

Destinationer i närheten (Peroj)
Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Peroj

Fantastisk
4.5
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.5
Säkerhet
4.8
Stränder
4.3
Turisterbjudande
3.8
Vänlig lokalbefolkning
5

0/4
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Peroj rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Hus - Peroj Hus Nikolas Från 1097 SEK
 • Peroj,
 • Personer: 3-5
 • Gästers betyg: 4,4
Hus - Peroj Hus Dario Från 720 SEK
 • Peroj,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 4,7
Hus - Fazana Hus Marija Från 865 SEK
 • Fazana,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 4,6
Lägenhet - Fazana Lägenheter Stanislava Från 1022 SEK
 • Fazana,
 • Personer: 4-5
 • Gästers betyg: 4,5
 • Senaste reservationen för 1 dagar

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020