Valbandon

Местонахождение: голубые Истрия
ValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandonValbandon

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Valbandon

Valbandon je turističko naselje smješteno na samoj obali južne Istre, a činjenica što se nalazi u neposrednoj blizini Pule i blizina kampa "Bi Village" čine ga idealnim odredištem za obitelji s djecom. Također blizina Nacionalnog parka Brijuni kojeg čini 13 manjih i 2 veča otoka čini ga jednim od zanimljivijih turističkih odredišta. Nacionalni park Brijuni je jedan od ljepših prirodnih fenomena, tu se osjeti veličanstveni sklad čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Valbandon nudi posebnu pogodnost za najmlađe u vidu duge šljunčane plaže idealne za dječju igru, dok gusti nasadi borova jamče svježinu hladovine tijekom vrelih ljetnih dana. Tradicionalna istarska jela  u Valbandonu možete kušati u restoranu „ Pineta Mare“, restoranu „Bi Village“, restoranu „Vala“ i konobi „Istarska Hiža“. Svake godine u Valbandonu se organizira fešta „Valbandon ispod črpinje“  (črpinja-peka), na kojoj se pripremaju jela tradicionalne istarske kuhinje (Janje, pulić, gljive, hobotnica, raža, razne vrste riba...) U Valbandonu nećete pronaći mjesta za zabavu i noćni život pa vam preporučujemo da ih potražite u obližnjoj Puli, Medulinu ili Rovinju.

Dok ste u posjetu Puli, najvećem gradu na istarskom poluotoku ne propustite posjetiti njegove kulturne spomenike i okusiti bogatu gastronomsku ponudu ovoga kraja (istarski pršut, tartufi…).Uživite se u rimsku arhitekturu i razgledajte amfiteatar, slavoluk Sergejevaca, Hrkulova i Dvojna vrata, Augustov hram, malo rimsko kazalište u središtu grada, glavni gradski trg Forum…..

Medulin je mjesto raskošno razvedene duge obale. Nekad ribarsko mjesto danas je moderno turističko središte. Ovaj grad je sve podredio turizmu te pruža dinamičan i sadržajno bogat odmor. Ljubitelj sporta i rekreacije mogu uživati u ronjenju, nogometu, biciklizmu, golfu, tenisu, jahanju, jedrenju, windsurfingu, kitesurfingu i mnopgim drugim aktivnostima. U Medulinu se nalaze jedne od najljepših plaža u Istri, od šljunčanih, pješčanih pa sve do stjenovitih plaža.

Rovinj je gradić na zapadnoj obali Istre. Poznat je po svojim povijesnim znamenitostima: stari grad, gradski bedemi i vrata, crkva Sv. Eufemije, krstionica Sv. Trojstva, franjevački samostan i dvorac na otoku Sv. Andrije. Osim povijesnih znamenitosti Rovinj je poznat i po svojoj prirodnoj baštini: Limska Draga, Rovinjski otoci i priobalno područje, park šuma „Zlatni rat“, kamenolom „Fantazija“, močvara „Palud“ i otoci Dvije Sestrice.

Rezervirajte smještaj iz naše ponude i provedite nezaboravan odmor sa svojom obitelji ili prijateljima u prekrasnom Valbandonu.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

Близлежащие объекты (Valbandon)
Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Valbandon

Отлично
4.2
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.3
Безопасность
4.5
Гостеприимные местные жители
4.2
Пляжи
3.9
Туристическое предложение
4.3

0/10
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Valbandon рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

 • Valbandon,
 • Персоны: 2-4
 • Отзывы туристов: 4,0
 • Valbandon,
 • Персоны: 4-6
 • Последний заказ 3 дни назад
Дом - Valbandon House Leticia От 285 €
 • Valbandon,
 • Персоны: 8
 • Последний заказ 8 дни назад
 • Valbandon,
 • Персоны: 2-4
 • Отзывы туристов: 4,0

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020