Stinjan (Pula)

Местонахождение: голубые Истрия
Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)Stinjan (Pula)

Больше фотографий

Закрой

     
  • Share

Туристический информация Stinjan (Pula)

Štinjan se smjestio na jugozapadnom kraju Istre i nadomak Pule, na brežuljcima i valama iznad sjeverne obale Pulskog zaljeva. U rimsko doba je bio poznat kao „Astiniaum“. U Štinjanu posjetite župnu crkvu sa zvonikom Sv. Margarite, spomenik žrtvama fašizma, ulicu koja se zove „Šaliž“, brežuljak Turulu,  utvrdu Cristo na poluotoku Proština te u zaljevu Žunac i rtu Guc ostatke antičkog kupališta s mozaičnim podom i ostatke velike valjaonice vune. Malo i mirno turističko naselje razvilo se 700 m od središnje plaže okružene borovom šumom, pa Štinjan preporučujemo za obiteljski odmor. Uz glavnu mjesnu plažu kupati se možete i u okolnim manjim uvalama. U ovom malom mjestu nalaze se velike ljepote priobalja,  uvala, otoka i poluotoka. Tijekom ljeta priređuju se mnogobrojne feštea jedna od najpoznatijih je „Dani tartufa“ (vrhunska gastronomska manifestacija koja se održava više dana i to u cijeloj Istri ). Delicije ovoga kraja i Istre možete kušati u restoranu „Šurida“ i bistrou „Campo“. Dok boravite u prekrasnom Štinjanu obavezno posjetite Pulu i Rovinj.

Obavezno posjetite

Pula je grad bogate povijesti i kulturnih spomenika. ne propustite posjetiti njezine brojne kulturne spomenike ( amfiteatar, slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Forum, Kaštel, crkva i samostan Sv. Franje, kapela Sv. Marije Formoze, dvojna vrata i gradski bedemi i mnogi drugi….). ljubiteljima sporta i rekreacije Pula nudi: windsurfing, košarku, tenis, jedrenje, panoramske letove, penjanje u prirodi, golf, ronjenje, pješačenje, biciklizam i mnoge druge aktivnosti.

Rovinj je gradić koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Grad koji svojom ljepotom iz godine u godinu privlači sve više i više turista. Razgledajte njegove povijesne znamenitosti kao što su: stari grad, gradski bedemi i vrata, crkva Sv. Eufemije, krstionica Sv. Trojstva, franjevački samostan, dvorac na otoku Sv. Andrije, dvigrad i brojne druge. Osim povijesnim znamenitostima Rovinj je bogat i prirodnom baštinom. Posjetite Limsku Dragu, Rovinjske otoke  i priobalno područje, park šumu „Zlatni rat“, kamenolom „Fantazija“, močvaru Palud i otoke Dvije Sestrice kojin če vas svojom ljepotom osvojiti.

Rezervirajte smještaj iz naše ponude u Štinjanu i provedite nezaboravan odmor sa svojom obitelji ili prijateljima istražujući ljepote zapadne Istre.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

комментарии наших гостей Stinjan (Pula)

Отлично
4.4
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.5
Безопасность
4.9
Гостеприимные местные жители
4.8
Пляжи
3.8
Туристическое предложение
4.2

0/10
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Stinjan (Pula) рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

  • Stinjan (Pula),
  • Персоны: 4-5
  • Stinjan (Pula),
  • Персоны: 2-3
  • Отзывы туристов: 4,7
Дом - Stinjan (Pula) Villa John От 224 €
  • Stinjan (Pula),
  • Персоны: 1-10
Дом - Stinjan (Pula) Villa Balizerka От 580 €
  • Stinjan (Pula),
  • Персоны: 1-10

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020