Vile Južnodalmatinski otoki

Izberite najboljše vile, ki jih nudi Južnodalmatinski otoki

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Južnodalmatinski otoki, TOP vile za najem

Rezervirajte vilo na enem izmed južno-dalmatinskih otokov in uživajte v zasebnosti in udobju z vašo družino in prijatelji. Sprostite se ob privatnem bazenu ali obiščite zalive in plaže v okolici. Ne pozabite obiskati plaž na Korčuli, plažo otočka Proizd poleg Vele Luke, ki privlači s svetlim prodom in turkizno barvo morskega dna, ali peščene plaže na Mljetu.

Če ste željni aktivnega dopusta, se lahko sprehodite ali kolesarite po otoku ali pa se preizkusite v windsurfingu, ki je tu zelo priljubljen zaradi ugodnega vetra. Če se želite spočiti od vsakdanjika in od hrupnih mestnih ulic, potem so otoki Južne Dalmacije idealni za vas.

Priporočilo namestitve Južnodalmatinski otoki

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velika ponuda ekskluzivnih vila - Južnodalmatinski otoki.

Južnodalmatinski otoki

Ko boste letovali v vili na rivieri južno-dalmatinskih otokov boste imeli priložnost spoznati tudi zgodovinske znamenitosti mesta Korčule

Sprehodite se skozi staro mesto Korčulo, katerega struktura ulic spominja na ribjo kost. Nahaja se na polotoku in je obkrožen z obzidjem in stolpi, zato ga pogosto imenujejo „mali Dubrovnik“. Oglejte si Mesni muzej, katedralo Sv. Marka, številne cerkve in hišo Marka Pola, ki je po rodu iz Korčule. V restavracijah vsekakor okusite dalmatinske specialitete pa tudi vina s korčulanskih vinogradov – Grk, Pošip i Rukatac. Nasproti Vele Luke se poleg prekrasnega otočka Proizd nahaja tudi otoček Ošjak, ki ga imenujejo „otok ljubezni“. Le v deset minut oddaljeni vožnji od Vele Luke lahko uživate v čistem morju, vonju borovega gozdička in zvoku čričkov.

Tekom vašega dopusta v vili na južno-dalmatinskih otokih zaplujte tudi na otok Mljet, za katerega se veže legenda, ki pravi, da je Odisej tu preživel sedem let. Tretjina Mljeta tvori narodni park, znotraj katerega se nahaja fenomen dveh slanih jezer. V večjem se nahaja otoček s cerkvijo in samostanom iz 12. stoletja. Poleg bogate flore in favne boste na Mljetu našli tudi ruševine antičnih palač in vil. Ljubitelji potapljanja lahko raziščejo morsko dno, kjer bodo naleteli na nahajališča amfor in keramike, ostanke brodolomov. V poletnih mesecih lahko obiščete različne manifestacije kot so ribiške večeri v mestih na obali, poletne karnevale, nastope klap, koncerte, predstave in podobno.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023