Počitniške hiše Južnodalmatinski otoki

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Južnodalmatinski otoki

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Južnodalmatinski otoki, 13+ top počitniška hiša za najem

Izberite eno izmed počitniških hiš na rivieri južno-dalmatinski otoki in se z družino in prijatelji sprostite na dopustu. Vsekakor obiščite zgodovinske znamenitosti Korčule, katerih istoimensko glavno mesto spominja na Dubrovnik. Mesto se nahaja na polotoku in je obkroženo z obzidjem in stolpi.

Sprehodite se po mestnih uličicah, oglejte številne cerkve in katedralo ter hišo svetovnega popotnika Marca Pola, za katerega pravijo, da se je rodil na Korčuli. Na otoku so ohranjene tudi viteške igre, med katerimi je najbolj znana Moreška, ki poteka v mesecu juliju v spomin na turške napade na Korčuli. Zaplujte med otočjem in obiščite narodni park na otoku Mljetu. Z otokom se povezuje legenda, ki pravi, da je Odisej tu preživel sedem let z nimfo Kalipso.

Priporočilo namestitve Južnodalmatinski otoki! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino

Počitniške hiše Marija

Južnodalmatinski otoki

Safe stay
 80 m
Oddaljenost od morja
 500 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  150 € na dan

Počitniške hiše Antonio

Južnodalmatinski otoki

Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  199 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Južnodalmatinski otoki.

Južnodalmatinski otoki

Mljet ima slikovite naravne znamenitosti, raznoliko floro in favno, pa tudi arheološka nahajališča. Na obali je moč opaziti ostanke antičnih vil ali palač, pod morjem pa nahajališča amfor in keramike.Uživajte v udobju počitniške hiše na enem izmed južno-dalmatinskih otokov. Odkrijte peščene plaže pri Lumbardi na Korčuli, zalive Mljeta, prodnate plaže otočka Proizd ali otočkov Lastovskega arhipelaga. Cel dan lahko preživite na plaži, se sproščate v senci borovega gozdička in kosite v bližnji restavraciji.

Izberite eno izmed počitniških hiš na rivieri južno-dalmatinski otoki

Okusite lokalne specialitete od sveže ribe in morskih sadežev, kasneje pa se lahko vrnete k plavanju. Otroci se lahko zabavajo v plitvini ali pesku.Na otokih Južne Dalmacije poleti potekajo številne manifestacije. Na ribiških večerih lahko ob poslušanju dalmatinske glasbe okušate sveže pečeno ribo in domače vino. V Korčuli potekajo v mesecu juniju nastopi klap, koncerti, razstave, predstave in podobno. Ti otoki so idealni za miren dopust, pa morda ne boste našli mest za nočno zabavo do jutranjih ur, toda vedno lahko obiščete lokale v mestu Korčuli.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2021