Počitniške hiše Peljesac

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Peljesac

Peljesac, 14+ top počitniška hiša za najem

Da bi preživeli dopust s svojo družino ali prijatelji, rezervirajte eno izmed počitniških hiš na Pelješcu iz naše ponudbe. Lahko uživate v dopustu v zasebnosti ali se podate v raziskovanje mesta ob obali. Obiščite največji fortifikacijski kompleks v Evropi, ki se nahaja v Stonu. Pogosto ga imenujejo „Evropski kitajski zid“. Ston je znan tudi po največjih in najstarejših solinah na Mediteranu.

V Orebiču lahko obiščete pomorski muzej, ki vsebuje spomine iz bogate zgodovine tega mesta, ki je nekoč bilo središče morskih kapetanov in pomorščakov. Iz luke v Orebiču lahko hitro prispete do Korčule in edinstvenega mesteca Korčule, katerega obzidje spominja na obzidje mesta Dubrovnika. Tekom letovanja v počitniški hiši na polotoku Pelješcu se lahko odpravite na izlet tudi v Dubrovnik in obiščete njegove atraktivne zgodovinske znamenitosti. Prav tako odkrijte tudi otok Mljet, naš narodni park s čudovito neokrnjeno naravo. Raziščite naravne plaže in zalive v bližini vaše počitniške hiše na Pelješcu.

Mesta in kraji

Priporočilo namestitve Peljesac! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:  115 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  388 € na dan

 30 m
Oddaljenost od morja
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:  117 € na dan

Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  142 € na dan

 150 m
Oddaljenost od morja
 600 m
Oddaljenost od centra
 Bazen
Bazen
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
15 Osebe
Cena od:  271 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:  217 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  350 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od:  420 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Peljesac.

Peljesac

Med številnimi prodnatimi in peščenimi plažami lahko vsekakor najdete svojo priljubljeno, kjer lahko uživate v čistem morju.

Družinam z otroki bo všeč prijeten prod in plitvina na plažah Žuljana, Trstenica, Podobuće, Prapratno, Orebić... Za tiste, ki so željni aktivnega dopusta, priporočamo obisk mest Viganj in Kučište, mesti, ki jih obiskujejo surferji iz celega sveta. Ne uživate pa lahko le v windsurfingu in kitesurfingu, temveč tudi v odbojki na pesku, potapljanju, smučanju na vodi in ostalih športih. Če imate radi pohodništvo, potem obiščite razgledne točke na vzpetinah Sv. Ivan, Sv. Ilija ali v frančiškanskem samostanu v Orebiču, s katerih se razprostira čudovit panoramski pogled. Prav tako lahko vozite kolo, igrate nogomet, košarko, tenis ali pa se preizkusite v bočanju (balinanju) - tradicionalnem dalmatinskem športu.

Zvečer se lahko sprostite z večerjo na terasi počitniške hiše na rivieri Pelješac. Prav tako se lahko sprehodite ob obali in uživate v restavracijah, kjer lahko vsekakor okusite specialitete iz različnih vrst školjk, ki se vzgajajo v bližini. Pelješac je znan tudi po svetovno priznanih vinih Dingač in Postup iz sort grozdja Mali Plavac. Zabavajte se na ribiških večerih in koncertih, ki se odvijajo v poletnih mesecih. Če ste željni nočne zabave, obiščite bare na plaži in klube v Trpnju in Orebiču.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020