Üdülőházak Peljesac

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Peljesac kínálatából

Szállás közeliben Peljesac
Megtekintés térképen Megtekintés térképen

Peljesac, 12+ értékben top üdülőházak

Nézze át kínálatunkat és foglaljon üdülőházat családjának vagy barátainak. Fedezze fel a térség valamely öblét és élvezze az üdülőházak nyújtotta intimitást. Látogassa meg a térség legnagyobb erődítmény komplexumát Stonban,amelyet gyakran „ európai kínai falnak „ is hívnak . Ston, mint a mediterrán térség legrégebbi és legnagyobb sópárlója is ismert.

Orebicben látogassa meg a Tengerészeti Múzeumot, amely számos történelmi emléket őriz a városról, ami korábban tengerészek és kapitányok kedvelt városa volt. Az Orebici kikötőből gyorsan el lehet jutni a világörökségként nyílvántartott Dubrovnikba, valamint a Mljet –szigetre, ami érintetlen természetről, nemzeti parkjáról híres.

Peljesac Top úticélok

Szállás ajánlatunk Peljesac! Minőségi szálláskínálat családi nyaraláshoz


 10 m
Légvonalbeli távolság
 2000 m
Központtól való távolság
Ingyenes Internet Ingyenes klíma használat Pet friendly
Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 10 napja
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól):  41986 Ft /nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 7 órája
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól):  97333 Ft /nap

 30 m
Légvonalbeli távolság
Ingyenes Internet Ingyenes klíma használat Pet friendly
Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 8 órája
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól):  38170 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Peljesac.

Peljesac

Fedezze fel az ön által választott üdülőház mellett található érintetlen öböl valamelyikét Peljesac-félszigeten

Számos homokos és aprókavicsos tengerpart közül választhat, ahol kristálytiszta tengerben fürödhet. Gyermekes családok a Žuljana, Trstenica, Podobuće, Prapratno, Orebić...stb. üdülőhelyek homokos vagy aprókavicsos strandjai közül választhatnak. Az aktív pihenés kedvelőinek Viganj és Kučište üdülőhelyeket ajánljuk, amelyek a szörfözők körében kedveltek. A windusurfing és kitesurfing mellett, számos lehetőség közül választhat: búvárkodás, vizísielés, stb. Ha szeret túrázni, hegyet mászni, akkor másszon fel a Szt, Ivan és Szt. Ilija hegycsúcsokra, vagy az Orebicben található ferences kolostorhoz, ahonnan csodás panoráma nyílik. E mellett kerékpározásra, teniszezésre, focizásra, stb. van lehetőség. Próbálja ki a tradicionális dalmát sportot, a „bocanját“ is.

A strandolást követően esténként vacsora mellett élvezze az adott üdülőház teraszáról Ön elé táruló csodás panorámát vagy sétáljon végig a tengerparti sétányon, ahol a számos étterem valamelyikében kipróbálhatja a helyi specialitásokat, ezek közül is főleg a különböző kagylókat. Peljesac szintén ismert világhíres borairól- Dingac- melyek a helyi, tipikus horvát szőlőfajtából a Mali Plavacból készülnek. A nyári hónapokbna számos üdülőhely szervez hal vacsorákat koncertekkel. Az éjszakai élet kedvelői Trpanj és Orebic kávéházaiban és klubbjaiban szórakozhatnak.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!