Namestitev ob morju Srima (Vodice)

Namestitev ob obali Srima (Vodice)

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Namestitev ob morju Srima (Vodice) – namestitev ob obali

Srima (Vodice) je vaša izbira? Želite preživeti dopust v namestitvi ob morju? Izberite eno od namestitev ob obali iz naše ponudbe. Vas sprošča zvok morja, valov? Poiščite namestitev ob morju, ki vam bo polepšala dopust ob sproščujočih zvokih valov…

Čim prej rezervirajte svojo namestitev ob morju in zagotovite sebi in svojim bližnjim sanjski dopust. Izberite svojo namestitev ob morju Srima (Vodice) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte namestitev brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 15 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 71 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 7 dni
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 62 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 102 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Srima (Vodice).

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Srima (Vodice)

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Srima (Vodice), da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Srima (Vodice) nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Srima (Vodice) nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Srima (Vodice), da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Srima (Vodice)

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Srima (Vodice), izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Srima (Vodice), poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020