Kamnite hiše Srima (Vodice)

Srima (Vodice) nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Srima (Vodice) – avtentične kamnite hiše

Srima (Vodice) v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Srima (Vodice). Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Srima (Vodice) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Srima (Vodice)!


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 16 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 100 € na dan

Dostopno takoj
The spacious apartment ,located in the heart of the old town in Šibenik, near the Cathedral of St.. James (by UNESCO). Part of the restored patrician ...
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 85 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Srima (Vodice)

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Srima (Vodice). Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Srima (Vodice) in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Srima (Vodice)

Izberite kamnite hiše v mestu Srima (Vodice), na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Srima (Vodice), da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020