Počitniške hiše Srima (Vodice)

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Srima (Vodice)

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Srima (Vodice), 3+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Srima (Vodice).

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Srima (Vodice) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Srima (Vodice)! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 333 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 89 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 273 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 88 € na dan

Dostopno takoj
House Poets Street is situated in a peaceful and quite neighborhood. It was a neighborhood where famous Sibenik singers and song writers were born. In...
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 58 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 364 € na dan

Počitniške hiše v mestu Srima (Vodice)

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Srima (Vodice): Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Srima (Vodice) pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Srima (Vodice)

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Srima (Vodice), ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Srima (Vodice) nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2021