Kaprije - otok Kaprije

Kaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok KaprijeKaprije - otok Kaprije

več slik

Zapri

     
  • Share

Turistična destinacija info Kaprije - otok Kaprije

Kaprije - edino naselje na istoimenskem otoku in je tudi eden od največjih otokov šibeniškega arhipelaga. Kaprije je redka oaza polna čistega zraka, kjer se zdi, kot da so ostali ujeti v preteklosti daleč od sodobnega sveta. Pristop avtomobilom je onemogočen, zato je idealna destinacija za tiste, ki želijo pobegniti od mestnega hrupa in množic. V naselju se nahaja ambulanta, trgovina, pošta in vse ostalo, kar je potrebno za normalno življenje in je zato priljubljena navtična destinacija in tako tu najdete mnogo jaht in jadrnic. Otok je povezan z ladjo s Šibenikom (40 minut plovbe) in Žirjem (20 minut plovbe), tako da boste lahko obiskali te dve destinaciji, ki sta znani po svoji bogati kulturni dediščini. Otok je velik in predvsem nenaseljen in tako lahko sami odkrivate skrite zalive ter uživate v zasebnosti, miru in tišini. V večernih urah se pridružite domačinom pri balinanju, pitju domačega vina z ribami ali pa se sprostite v dalmatinskih restavracijah s svežo hrano, ki je pripravljena na tradicionalen način.

Preglejte našo ponudbo, rezervirajte apartma ali namestitev ob morju in uživajte v romantičnem oddihu stran od hrupa in množic na tem prečudovitem otoku.

Poglej več  Zapri 

Zanimivosti in atrakcije

Komentarji gostov Kaprije - otok Kaprije

Sijajno
4.2
Skupna ocena gostov
Atmosfera
5
Varnost
4.5
Plaže
4.2
Turistična ponudba
3
Gostoljubni prebivalci
4.5

0/6
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid

Izberi riviero

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Kaprije - otok Kaprije priporočilo namestitve

* cena za junij 2020 za maksimalno kapaciteto in minimalno bivanje 7 dni

Apartman - Kaprije - otok Kaprije Apartmaji Rosa Od 71 €
  • Kaprije - otok Kaprije,
  • Osebe: 4-5
  • Ocena gostov: 4,6
  • Zadnja rezervacija pred 9 dni
  • Kaprije - otok Kaprije,
  • Osebe: 2-4

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!