Pandemie Covid 19 zcela otřásla světem v roce 2020 a odvětví cestovního ruchu je jedním z nejvíce zasažených sektorů ekonomiky. Pandemie drasticky změnila náš způsob života, navzdory všem výzvám, kterým každý z nás během tohoto obtížného roku musel čelit, stále existují prvky našeho života, které jsou tak hluboce spojeny s naším vnitřním bytím, že se jich prostě nemůžeme zbavit, pokud si chceme uchovat obecné fyzické a duševní zdraví. Cestování, podobně jako vzduch, který dýcháme, nebo jídlo, které jíme, je základní součástí života hluboce zakořeněného v našem bytí.

Cestování musí být vždy možné bez ohledu na okolnosti, protože je to naše konečné vyjádření svobody. Cestovní kanceláře se musely jako nikdy předtím přizpůsobit, aby zajistily, že se cestující po celém světě budou cítit v bezpečí a mohou si užít zaslouženou dovolenou.

Soukromé ubytování jako nejlepší volba pro dovolenou během pandemie

Cestovní kancelář Adriagate ze Splitu je skvělým příkladem toho, jak se přizpůsobit těmto mimořádným okolnostem. Velká část práce, kterou Adriagate odvádí, je založena a spojena především s nabídkou ubytování všeho druhu v soukromí, od apartmánů, přes rekreační domy, vily až po tradiční domy na samotě a majáky. Ubytování v soukromí je v podstatě nejlepší způsob, jak strávit dovolenou během pandemie. Prázdninové domy, vily, domy na samotě nebo majáky nabízejí úplné soukromí daleko od davů a ​​často se nacházejí na relativně izolovaných místech obklopených nedotčenou přírodou.

Ubytování v souladu s nejvyššími epidemiologickými normami a předpisy

Zdraví a bezpečnost jsou na prvním místě

Bezpečnost a zdraví je prvotní starostí většiny hostů. Výhodné umístění a typ ubytování nemohou plně zaručit dodržování nejvyšších bezpečnostních a hygienických standardů. Toho si je Adriagate vědoma a v tomto ohledu také vynikla. Ihned po vypuknutí viru kontaktovala agentura všechny hostitele, aby čelila nové krizi co nejúčinněji a definovala pravidla, přičemž kladla silný důraz na čistotu a hygienu.

Čistota a hygiena jako hlavní priority

Nejdůležitější zavedené opatření se týká obecné čistoty ubytování. Hostitelé musí k důkladné dezinfekci ubytování použít rukavice a schválené dezinfekční prostředky. Ložní prádlo, ručníky a další prádlo se perou při teplotě 90 stupňů Celsia v souladu s pravidly a předpisy.

Všechny ubytovací jednotky musí být vybaveny lékárničkou s teploměrem. Hosté mají k dispozici dezinfekční prostředky a roušky. Při uvítání hosta a rozhovoru s ním by hostitel a host měli používat roušky a dodržovat nezbytný odstup v souladu s platnými epidemiologickými opatřeními. Adriagate dala hostitelům pokyn, aby se neustále řídili všemi bezpečnostní protokoly, které zajišťují dodržování nejvyšších bezpečnostních standardů.

Důvěryhodný partner

Rezervace ubytování přes Adriagate zaručuje, že vybrané ubytování splňuje nejvyšší epidemiologické standardy a předpisy, což vám zajistí bezstarostnou dovolenou v destinaci, kterou si vyberete.

Mějte na paměti, že byste neměli přestat žít. Pandemii byste neměli brát na lehkou váhu, existují omezení, ale stále existuje způsob, jak znovu získat svobodu, cestovat a zbavit se neustálého přílivu negativních informací. Udělejte proto první zásadní krok a prožijte dovolenou v Chorvatsku s Adriagate.

Rezervujte si ubytováí