Pěkná slova a pochvala se opravdu vyplatí! Adriagate, váš specijalista na dovolenou v Chorvatsku, vás odmění speciální slevou na vaši příští rezervaci. Musíte nás pouze doporučit své rodině, přátelům nebo známým a za každého nového Adriagate klienta, který provede rezervaci na základě vašeho doporučení, získáte automaticky 5% slevu na další rezervaci. Váš přítel musí uvést vaše jméno jako osobu, která nás během rezervace doporučila, abyste získali slevu na další rezervaci. Pokud vás více než jeden kontakt uvádí jako promotéra, můžete nashromáždit několik 5% propagačních slev. Promotivní sleva platí po dobu 12 měsíců a lze ji kombinovat s dalšími věrnostními poukázkami na jedné rezervaci.

Přečtěte si naše podmínky a připojte se k programu odměn za doporučení.

1.Cílem programu doporučení je povzbudit stávající klienty cestovní kanceláře Adriagate i nové potenciální klienty.

  1. Promotér Adriagate je stávající nebo nový klient, který doporučuje ubytovací služby Adriagate jednomu nebo více svým kontaktům zasláním e-mailu s doporučovacím kódem.
  2. Noví klienti jsou kontakty promotéra, kteří nakonec uskuteční rezervaci, na kterou získají slevu z celé částky rezervace.
  3. Promotér Adriagate může přeposlat e-mail s kódem propagačního doporučení na tolik svých kontaktů, kolik chce.
  4. Promotér Adriagate automaticky získá 5% slevu, pokud jeden nebo více jeho kontaktů provede rezervaci prostřednictvím webových stránek Adriagate.
  5. Individuální rezervace se týká e-mailové adresy, ze které rezervace dorazila, je možné, že Kontakt zarezervuje několik ubytovacích jednotek prostřednictvím stejného e-mailu, v tomto případě se to považuje za individuální rezervaci a na každou rezervovanou jednotku se vztahuje 5% sleva.Promotér obdrží propagační slevu 5% bez ohledu na počet ubytovacích jednotek rezervovaných Kontaktem prostřednictvím jeho e-mailu.
  6. Pokud kontakty provedou rezervaci pomocí dvou nebo více různých e-mailových adres, dostane promotér samostatnou slevu promotéra ve výši 5% na rezervace z různých e-mailových adres a kontakty získají slevu 5% na rezervace z každé e-mailové adresy.Tímto způsobem může promotér nashromáždit více propagačních slev ve výši 5%, pokud více než jeden z jeho kontaktů provede rezervaci ze samostatné e-mailové adresy.
  7. Informace týkající se 5% slevy jsou automaticky zasílány na e-mail promotéra, jakmile zadaný kontakt potvrdí rezervaci zadáním jména a / nebo e-mailu promotéra během rezervace.
  8. Potvrzená rezervace je rezervace, při které byla zaplacena alespoň záloha a poté zasláno potvrzení rezervace.
  9. Propagační slevu 5% lze kombinovat s dalšími věrnostními poukazy na jedné rezervaci.
  10. Propagační sleva 5% platí po dobu 12 měsíců ode dne vystavení / odeslání na e-mailovou adresu promotéra.
  11. Kontakt musí uvést celé jméno a / nebo e-mailovou adresu osoby – promotéra Adriagate, během procesu rezervace.
  12. Kontakt musí vložit propagační kód obdržený v e-mailu zaslaném promotérem během procesu rezervace, aby během procesu rezervace získal slevu 5%.
  13. Promotér a Kontakt musí být dvě různé osoby.
  14. Kontakt může získat slevu 5% pouze jako zcela nový klient, který nikdy nevyužil služeb Adriagate a to buď přímo prostřednictvím webu Adriagate nebo prostřednictvím přidruženého kanálu nebo kanálu B2b.
  15. Sleva 5%, kterou Kontakt získá za rezervaci, se odečte od hlavní ceny ubytování za noc, bez dalších poplatků za pobytovou daň nebo jiných poplatků, které nepředstavují hlavní cenu ubytování.
  16. Propagační sleva 5%, kterou promotér obdrží, nelze převést na třetí osobu.
  17. Dvě různé osoby nemohou být navzájem promotéry, jeden může být promotér a druhý kontakt.
  18. V případě, že rezervace provedená Kontaktem bude zrušena před plánovaným datem příjezdu, bude zrušena propagační sleva zaslaná promotorovi.Pokud měl Kontakt rezervováno několik jednotek prostřednictvím jedné e-mailové adresy, pak propagační sleva zaslaná promotorovi zůstává platná, dokud je alespoň jedna jednotka stále aktivní a 5% sleva poskytnutá Kontaktu platí pro aktivní jednotky.
  19. V případě, že promotér provede rezervaci a zruší ji před plánovaným dnem příjezdu po použití propagační slevy, v takovém případě se uplatněná sleva zruší a platí standardní storno podmínky.
  20. Promotér a kontakt mohou přenést rezervaci na jiný termín nebo dokonce na příští rok a přesto zachovat hodnotu slevy, pokud vlastník ubytování se změnou termínu souhlasí.
  21. Kontakt dává Adriagate právo informovat promotéra o přijetí doporučené promo slevy na základě rezervace potvrzené kontaktem a sdělit promotéru jméno kontaktu a potvrzený stav rezervace.Všechny další podrobnosti o rezervaci provedené kontaktem jsou důvěrné.
  22. Adriagate si vyhrazuje právo změnit Všeobecné podmínky programu doporučení bez předchozího upozornění.V případě, že se podmínky změní, bude nejnovější verze zaslána promotérům a kontaktům e-mailem, a pokud žádná ze stran do 72 hodin od odeslání nepošle e-mailem žádné námitky, znamená to, že všechny strany se změnou souhlasí.